about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شرکت امنیت شبکه سونیک وال گزارشی را در ارتباط با رشد سرسام آور حملات باج افزاری در نیمه اول سال 2021 منتشر کرد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گزارش جدید شرکت امنیت شبکه سونیک وال نشان از آن دارد که حملات باج افزاری در نیمه اول سال 2021 به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرده است. سونیک وال 304.7 حمله را در نیمه اول امسال مشاهده کرده است.

تیم تحقیقاتی سونیک وال حملات باج افزاری زیادی در ماه آوریل و می شناسایی کرد اما رکورد این دو ماه در ژوئن شکسته شد. در این ماه، 78.4 میلیون حمله باج افزاری به ثبت رسید. 

طبق این بررسی، تعداد حملات باج افزاری مشاهده شده در نیمه اول سال 2021 از تعداد کل این حملات در سال 2020 بیشتر شده است. (مشاهدات سونیک وال)

طبق این گزارش حتی بدون در نظر گرفتن نیمه دوم سال 2021، سال جاری، بدترین سال باج افزاری ثبت شده توسط سونیک وال به حساب می آید. 

بر اساس گزارش تهدید سایبری 2021 سونیک وال کشورهای آمریکا، انگلستان، آلمان، آفریقای جنوبی و برزیل بیشترین میزان حملات باج افزاری وارده در نیمه اول 2021 را به ثبت رسانده اند. 

در این گزارش حتی به میزان حملات باج افزاری وارده به ایالات آمریکا نیز اشاره شده است. به عنوان مثال فلوریدا 111.1 میلیون حمله، نیویورک 26.4 میلیون حمله، آیداهو 20.5 میلیون حمله و رود آیلند و لوئیزیانا هر کدام 9 میلیون حمله را به ثبت رسانده اند. 

سونیک وال مدعی شده است متداول ترین اهداف این حملات باج افزاری، سازمان های دولتی مانند موسسات مالی، دفاعی و نشر اطلاعات هستند. دولت ها نسبت به دیگر صنایع حملات باج افزاری بیشتری را در هر ماه تجربه می کنند. ( افزایش 917 درصدی)

میزان رشد حمله باج افزاری به مشتریان فعال در حوزه آموزشی و تحصیلی 615 درصد، در حوزه مراقبت های بهداشتی 594 درصد و در سازمان های فروش 264 درصد بوده است. 

گروه های باج افزاری Ryuk، Cerber و SamSam به تنهایی مسئول 64 درصد این حملات هستند. گروه Ryuk تعداد 93.9 میلیون حمله، Cerber تعداد 52.5 میلیون حمله و SamSam تعداد 15.7 میلیون حمله را به ثبت رسانده است.

منبع:

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.