about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

رئیس جمهور ترامپ، فرمان اجرایی جهت ایجاد گروه عملیاتی که بخشی از مسئولیتش تمرکز بر روی کلاهبرداری‌های ارز دیجیتالی است را امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ طبق دستور «گروه عملیاتی جهت رسیدگی به تمامیت بازار و کلاهبرداری‌ مصرف‌کننده»، بیشتر تمرکز آن متوجه کلاهبرداری‌های این حوزه خواهد شد. برای صنعت ارزهای دیجیتال قابل توجه است که کلمه «کلاهبرداری ارز دیجیتال» که در این دستور آمده، تنها یکی از چند حوزه‌ای است که این گروه عملیاتی در جهت کمک به روند رسیدگی‌ها و تعقیب قانونی موارد کلاهبرداری برخواهد آمد.

البته مشخص نشده که این گروه در چه قالبی به این روند کمک می‌کند، اما احتمالا این گروه گزارشی از نتیجه را برای ترامپ آماده خواهد کرد.

با این حال تعجب آور نیست که سیاست دولت آمریکا در این جهت قدم بر می‌دارد. در اوایل سال میلادی، دولت آمریکا اعلام کرد که بر روی استراتژی جامعی راجع به ارزهای دیجیتال با تمرکز بر روی کلاهبرداری‌های این حوزه، در حال کار کردن است. همینطور در فوریه امسال، وزارت دادگستری یک گروه عملیات امنیت سایبری که ارز دیجیتال نیز یکی از اهداف آن بود، تشکیل داد.

راد روزنتاین، قائم مقام دادستان کل نیز در این باره گفت:

بسیاری از این برنامه‌ها شامل بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال که در قالب سیستم‌های مالی قدیمی نمی‌گنجند، خواهد شد.

همچنین وی ادامه داد:

چیزی که ما هم اکنون با گروه جرایم رایانه‌ای به دنبال آن هستیم، یافتن راه‌حل جامعی است که بتوانیم با آن مقابله کنیم.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.