about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

گام جدید مایکروسافت برای ورود به لینوکس

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ مایکروسافت از مدت‌ها قبل شروع به ورود به دنیای برنامه‌های متن‌باز و دنیای لینوکس کرد. این شرکت به‌تازگی قرارداد جدیدی را امضا کرده است که احتمالاً آن‌ها را به یکی از نام‌های پیشرو در صنعت خدمات ابری تبدیل می‌کند.
شرکت مایکروسافت به تازگی قرارداد همکاری با شرکت آلمانی سوزه (SUSE) امضا کرده است تا به همکاری خود در زمینه‌ی خدمات ابری عمومی ادامه دهند. جزئیات قرارداد مذکور به صورت کامل مشخص نیست؛ اما تغییر برخی شرایط و تعهدات را برای همکاری نشان می‌دهد.
قراردادی اصلی بین مایکروسافت و سوزه، که در سال 2006 امضا شد. با وجود این استیو بالمر (Steve Ballmer) مدیرعامل قبلی مایکروسافت در سال 2011 به خاطر عقایدی که داشت، آتش جنگ بین خود و اکوسیستم منبع باز را شعله‌ور کرده و تمام روابط خود با آن را از بین برد.

به نظر می‌رسد شرایط با گذر زمان تغییر کرده و هم‌اکنون مایکروسافت برای ورود به دنیای لینوکس میلیاردها دلار هزینه می‌کند. کریستین کینان (Kristin Kinan)، مدیر اتحاد جهانی خدمات ابری عمومی در سوزه، در این رابطه گفت: «به نظر می‌رسد کسب و کار مایکروسافت در صنعت لینوکس بهبود پیدا کرده است.»
کینان ادامه داد: «خدمات لینوکس مایکروسافت به بیش از 22 تا 25 درصد در ارائه خدمات ابری عمومی رشد داشته است. این موضوع گرایش مشتری‌ها به لینوکس را نشان می‌دهد. سرمایه‌گذاری، فروش ایده‌ها و همکاری آن‌ها در بخش لینوکس بیش از انتظارات ما است.»
به نظر می‌رسد مدیرعامل قبلی مایکروسافت اظهار نظرات قبلی خود را نقض کرده و می‌گوید: «من هم‌اکنون به لینوکس علاقه دارم.» وی اشاره می‌کند اقدام مایکروسافت برای مبارزه با دنیای منبع باز کار درستی بود؛ زیرا منجر به تولید میلیاردها دلار درآمد شد. با وجود این، ساتیا نادلا، مدیرعامل فعلی مایکروسافت به روشنی بیان می‌کند که این‌گونه توافقات و ورود به دنیای لینوکس متوقف نخواهد شد.

 

تازه ترین ها
جریمه
1405/04/30 - 15:23- اروپا

جریمه علی اکسپرس توسط کمیسیون اروپا

کمیسیون اروپا، علی اکسپرس را به دلیل نقض قانون خدمات دیجیتال، ۵۵۰ میلیون یورو جریمه کرد.

مرحله
1405/04/30 - 14:41- اروپا

مرحله اجرایی گروه‌های کاری دولت دیجیتال در پرتغال آغاز شد

پرتغال مرحله اجرایی گروه‌های کاری دولت دیجیتال را آغاز کرد.

همکاری
1405/04/30 - 14:23- هوش مصنوعي

همکاری کره جنوبی و عربستان در حوزه هوش مصنوعی و استارتاپ‌ها

کره جنوبی و عربستان سعودی همکاری در حوزه هوش مصنوعی و استارتاپ‌ها را تعمیق بخشیدند.