about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

گام بلند سعودی‌ها برای تشکیل پادشاهی دیجیتال

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در جریان بازدید محمد بن سلمان از دره سیلیکون در آمریکا، قراردادهای گسترده‌ای، بین طرفین به امضا رسید. در جریان این بازدید که دومین بازدید بن سلمان با ساتیا نادلا، رییس مایکروسافت بود، مایکروسافت متعهد شد که در جریان چشم‌انداز 2030، مسئولیت آموزش نیروهای عربستانی در زمینه طرح‌های دیجیتال و نوآوری‌های دانش‌بنیان را بر عهده بگیرد.
علاوه بر این، در قرارداد دیگری، مایکروسافت متعهد شد تا مرکز پشتیبانی تصمیم‌گیری خودش را در این کشور تقویت کرده و با کمک تیمی از متخصصان، به‌روزرسانی سامانه‌ها و برنامه‌های عملیاتی در این مرکز را بر عهده بگیرد.
نادلا در سخنانی در این رابطه گفت: «ما بسیار علاقه‌مندیم که وارد یک همکاری گسترده با عربستان سعودی شویم و به آن‌ها برای تبدیل شدن به یک پادشاهی دیجیتال کمک کنیم. مایکروسافت با کمک فناوری، تلاش خواهد کرد تا چشم‌انداز 2030، به واقعیت تبدیل شود. ما بر سرمایه انسانی و نوآوری‌ها تمرکز خواهیم کرد و ما آرزو می‌کنیم که این موضوع هر چه سریع‌تر تحقق پیدا کند.»
همچنین در برنامه مشابهی، شهرک علم و فناوری ملک عبدالعزیز هم اقدام به عقد قراردادهایی با مقامات آمریکایی کرد. ترکی بن سعود، ریاست این شهرک، گفت: «در یکی از این طرح‌ها، مقرر شد تا این شهرک، 10 مرکز تحقیقاتی در آمریکا ایجاد کند. این مراکز، طرح‌های تحقیقاتی ویژه را در زمینه‌های حیاتی و مهم، برای عربستان سعودی انجام خواهند داد.»
دیدار با روسای شرکت‌های بزرگ آمریکایی، از جمله فیس بوک، گوگل، اوراکل، اینتل، آی بی ام، اپل، ادوبی، سیسکو و بسیاری دیگر از شرکت‌های حاضر در دره سیلیکون، از جمله سایر دیدارهای محمد بن سلمان در این منطقه بود.

 

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.