گامبهگام تا یک واحد مستقل نظامی (بخش دوم)
به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ فرماندهی سایبری آمریکا، تلاش برای ایجاد تمرینات تیم محور یا همان رزمایشها با محوریت تمرکز بر سناریوهای دنیای واقعی را، راهی برای ترکیب تاکتیکهای سایبری با تواناییهای سنتی دانسته و مجموع این دو موضوع را روشی مؤثر در ارتقاء جایگاه فرماندهی سایبری آمریکا قلمداد میکند.
مایکل راجرز، فرمانده سایبری آمریکا دراینباره معتقد است که ایجاد و ارتقاء امکانات آموزشی، یک نگرانی عمده ماست. راجرز، در صحبتهایی که با کنگره آمریکا در این رابطه انجام داده، تأکید کرده است که همزمان با بهبود آموزشها در این نیرو، باید یک محیط آموزشی مداوم به وجود بیاید و حفظ چنین آموزشهای مداومی، برای رسیدن به مهارتهای عملیاتی ضروری و حفظ آمادگی در بین نیروها، مهم است.
فرماندهی سایبری آمریکا، سال گذشته بودجهای بالغ بر 15 میلیون دلار را، به جهت مصرف در امور آموزشی، از دولت آمریکا دریافت کرده و امسال نیز میزان این بودجه به رقم 20 میلیون دلار رسیده است، اما به اعتقاد کارشناسان، بسیاری از طرحها و برنامههایی که این فرماندهی راهبردی در آمریکا، برای ارتقاء توان انجام داده، به مرحله عملیاتی نرسیده و روی کاغذ باقی مانده است.
به اعتقاد برخی، ایجاد چنین محیط آموزشی که مورد درخواست مقامات فرماندهی سایبری است، به یک چالش تبدیل شده است. علاوه بر نیاز به انباری از رایانههای قدرتمند، وجود یک شبکه امن ارتباطی هم از دیگر ملزومات ایجاد چنین محیطی است. چنین شبکهای باید بتواند ارتباطات نظامی آمریکا را فراهم آورده و درعینحال، به اینترنت متصل نباشد. آموزش از طریق یک شبکه متصل به اینترنت، خطر بروز حمله برای اطلاعات طبقهبندیشده را افزایش میدهد. درمجموع، ایجاد چنین محیطی، نیازمند وجود کارکنانی برای اجرای رزمایش، چرخهای که به صورت مداوم به روز رسانی شود و کارشناسانی است که وقایع را مدیریت کرده و بازخوردها را برای شرکتکنندگان جمعآوری کند.
در راستای چنین طرحی، بخش خصوصی، اقدام به ایجاد یک محیط مجازی سایبری کرده است. یک نمونه از آن، ایجاد مرکز ارزیابی توسعه و عملیات سایبری شرکت آمریکایی ریتیون است. این مرکز در سال 2011 افتتاح شده و در حال حاضر در تولید برخی ملزومات مورد نیاز فرماندهی سایبری آمریکا، به این فرماندهی کمک میکند.
پایان بخش دوم
بخش سوم
ادامه دارد./