about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سازمان مالیات بر درآمد ایالات متحده به صورت تصادفی داده های محرمانه بیش از 120 هزار مالیات دهنده را نشت داده است!

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سازمان مالیات بر درآمد آمریکا به صورت تصادفی اطلاعات محرمانه حدود 120 مالیات دهنده را نشت داده است. ظاهرا این افراد فرم 990-T را به عنوان بخشی از اظهارنامه مالیاتی خود ارسال کرده اند.

این فرم برای گزارش درآمد کاری غیر مرتبط سازمان های معاف از مالیات مانند خیریه ها یا گزارش دارایی های حساب بازنشستگی مورد استفاده قرار می گیرد. 

این فرم های برای مالیات دهندگان عادی و ثابت محرمانه می باشد و تنها توسط سازمان مالیات بر درآمد قابل مشاهده است. اگرچه برای سازمان های غیر انتفاعی فرم 990-T بایستی برای وارسی عمومی به مدت سه سال در دسترس باشد. 

اما سازمان مالیات بر درآمد آمریکا علاوه بر اشتراک گذاری داده های فرم 990-T برای خیریه ها، به صورت تصادفی داده های حساب پس انداز بازنشستگی فردی مالیات دهندگان (که محرمانه بودند) را نیز منتشر کرده است. 

طبق گزارش وال استریت ژورنال، این اطلاعات نشت شده که به بیش از 120 هزار مالیات دهنده تعلق داشت، شامل نام ها، اطلاعات تماس و درآمدهای گزارش شده است. 

بر اساس همین گزارش، کارمند بخش تحقیقات سازمان مالیات بر درآمد آمریکا این نشت داده را شناسایی کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.