about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

کیف پول ارز دیجیتال چین آزمایش شد

بانک‌های تجاری دولتی در چین در حال آزمایش یک کیف پول برای ارز دیجیتال ملی این کشور موسوم به یوان دیجیتال هستند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از کوین تلگراف، گروهی از بانک‌های تجاری دولتی چین، در مقیاسی کلان در حال انجام آزمایش‌های داخلی یک کیف پول دیجیتال برای یوان دیجیتال، ارز دیجیتال ملی چین هستند.
مطابق با گزارش‌های منتشرشده از سوی خبرگزاری رویترز در تاریخ ۵ اوت (۱۵ مرداد)، بانک‌های یادشده در حال آزمایش یک اپلکیشن کیف پول برای انتقال وجه و انجام پرداخت با ارز دیجیتال ملی هستند. گفتنی است اخبار مربوط به توسعه این ارز دیجیتال، پیش‌تر از سوی یکی از روزنامه‌های دولتی چین فاش شد. آن‌طور که پیداست، چند تن از کارکنان مشغول در شعب مختلف بانک‌های یادشده از جمله شعبه شهر شنزن، اخبار مربوط به روند پیشرفت پروژه یوان دیجیتال را در اختیار رسانه‌ها گذاشته بودند.
پیشبرد طرح ارز دیجیتال ملی چین، نشانگر نقطه عطف دیگری در روند پذیرش یوان دیجیتال و هم‌راستا با اهداف کلیدی تنظیم‌شده از سوی بانک مرکزی چین است. گفتنی است پیش‌تر در روز ۳ اوت (۱۰ مرداد)، این بانک اعلام کرده بود که چین، فعالانه روند توسعه یوان دیجیتال را دنبال می‌کند و درصدد گنجاندن آن در زمره مهم‌ترین برنامه‌های خود در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ است.
اگرچه چین، یکی از سخت‌گیرانه‌ترین قوانین را در حوزه ارزهای دیجیتال وضع کرده است، اما از نظر توسعه ارز دیجیتال ملی، سرآمد تمام کشورهای جهان است. بانک مرکزی چین نیز همپا با ارز دیجیتال ملی چین، پروژه دیگری را با نام ارز دیجیتال پرداخت الکترونیک پیش می‌برد. گفتنی است پیش‌تر در ماه آوریل (فروردین)، چین به‌طور موفقیت‌آمیز توانست در چهار شهر از جمله شنزن، چنگدو، سوژو و ژیانگان، این طرح را به‌طور آزمایشی اجرا کند.
پیش‌تر در روز ۴ اوت (۱۴ مرداد)، رسانه‌ها گزارش دادند که بانک مرکزی چین درصدد است از یوان دیجیتال برای خاتمه به سلطه بی‌چون و چرای غول‌های فناوری چین یعنی علی‌بابا و تنسنت بر حوزه پرداخت‌های دیجیتال استفاده کند. در اواخر ماه ژوییه (اوایل مرداد)، خبرگزاری رویترز گزارش داد که به‌دستور بانک مرکزی چین، کمیته دولتی ضدانحصار این کشور مکلف شده است تحقیقاتی را پیرامون فعالیت‌های شرکت‌های علی‌پی (Alipay) و وی‌چت پی (WeChat Pay) در حوزه پرداخت دیجیتال انجام دهد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.