about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

آسیب‌پذیری برخی از هواپیماهای بوئینگ در برابر حملات سایبری برطرف شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ برخی از محققان امنیتی به‌تازگی اعلام کردند، آسیب‌پذیری دیجیتالی در سیستم‌های رایانه‌ای مورد استفاده در برخی از هواپیماهای شرکت بوئینگ که می‌توانست به هکرها اجازه دهد داده‌ها را دست‌کاری کنند و خلبانان را وادار به انجام محاسبات اشتباه خطرناک کند، رفع شده است.

شرکت امنیت سایبری پن تست پارتنرز (Pen Test Partners) در گزارشی اعلام کرد:

نسخه‌های قدیمی‌تر یک ابزار دیجیتالی که برای محاسبه سرعت فرود و برخاست در برخی از هواپیماهای بوئینگ استفاده می‌شود، ممکن است توسط هکرها با دسترسی مستقیم به «کیف پرواز الکترونیکی» یا EFB، (یک سیستم مورد استفاده خلبانان برای برنامه‌ریزی پروازها) دست‌کاری شود.

در این گزارش آمده:

اگر دست‌کاری داده‌ها اتفاق بیفتد و محاسبات نادرست در طی فرآیند بررسی متقاطع یا راستی آزمایی خدمه شناسایی نشود، هواپیما ممکن است روی باند فرودگاه یک فرود خیلی کوتاه داشته باشد یا با سرعت‌ نادرست به پرواز درآید که به‌طور بالقوه می‌تواند منجر به آسیب‌دیدگی دم یا خروج هواپیما از باند ‌شود.

شرکت بوئینگ در بیانیه‌ای مدعی شد تاکنون هیچ هواپیمایی که تحت تأثیر این مشکل قرار گرفته باشد گزارش نشده، اما یک به‌روزرسانی نرم‌افزاری برای رفع این مشکل منتشر کرده است.

الکس لوماس، مشاور امنیتی در شرکت امنیت سایبری پن تست پارتنرز، در اظهاراتی گفت:

احتمال تأثیر این مسئله بر ایمنی پرواز فوق‌العاده کم است بااین‌حال خلبان‌ها برای مدیریت موقعیت‌های غیرعادی آموزش دیده‌اند.

بوئینگ تاکنون یکی از هواپیماهای پرماجرا در سیستم حمل‌ونقل هوایی جهان بوده است و همان‌طور که در گزارش‌های سایبربان به آن اشاره شد به یکی از بازوهای بحران‌ساز آمریکا تبدیل شده است.

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.