about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

29 تا 30 نوامبر، سالن کریستال پالاس بخارست، میزبان نسخه چهارم یکی از جذابترین حوادث هک کردن و INFOSEC در رومانی و جنوب شرقی اروپا است.

29 تا 30 نوامبر، سالن کریستال پالاس بخارست، میزبان نسخه چهارم یکی از جذابترین حوادث هک کردن و INFOSEC در رومانی و جنوب شرقی اروپا است. کنفرانسی با موضوع امنیت اطلاعات و هک در اروپای شرقی.

DefCamp  که فقط در 4 نسخه تنظیم شده، در پاییز امسال برگزار خواهد شد و شرکت کنندگان را در مباحث زیر درگیر خواهد کرد: چگونگی سفر رایگان با حمل و نقل عمومی بخارست، سرقت کنترل ماشین خود، پروفایل هکر، PRISM، مشکلات امنیتی تلفن همراه، DDOS، شبکه سازی، شبکه‌های P2P، D & D APT، مهندسی اجتماعی، نظارت دوربین، تجزیه و تحلیل هدر، تحقیق برنامه امنیتی، NSA، اسنودن، نگرانی‌های حریم خصوصی، کارت‌های اعتباری، اسکن اینترنت مردم رومانی، قوانین کپی رایت، تضمین مدیریت سیستم با متخصصان صنعت رومانی و خارج از کشور در برگزاری سخنرانیها.

آندری آوادانی، موسس و هماهنگ کننده کنفرانس Defcamp  در بیانیه مطبوعاتی بیان کرد که این کنفرانس محلی برای تبادل ایده ها، رقابت کردن، گسترش دانش خود و دیدار با اشخاصی است که شما از دنیای مجازی می‌شناسید.

لیستی از مهمانان ویژه از جمله رائول کیزا، موسس و رئیس کارگزاران امنیتی وکارستن ایرام، رئیس دفتر پژوهش امنیت پایه نیز در این کنفرانس به چشم می‌خورد .

 

تازه ترین ها
پشتیبانی
1405/05/03 - 18:15- هوش مصنوعي

پشتیبانی غول‌های فناوری از مدل‌های هوش مصنوعی متن‌باز

انویدیا، مایکروسافت و دیگر غول‌های فناوری از مدل‌های هوش مصنوعی متن‌باز حمایت کردند.

سرقت
1405/05/03 - 17:46- جرم سایبری

سرقت حساب‌های مایکروسافت 365 از طریق وای‌فای هتل‌ها

هکرها تنظیمات «DNS» در دستگاه‌های وای‌فای هتل‌ها را برای سرقت حساب‌های مایکروسافت ۳۶۵ تغییر دادند.

مشارکت
1405/05/03 - 16:49- آسیا

مشارکت سنگاپور و تایلند در حوزه امنیت سایبری و دیجیتال

اداره پولی سنگاپور و بانک تایلند تفاهم‌نامه‌ای برای مشارکت در زمینه امنیت سایبری و کلاهبرداری دیجیتال امضا کردند.