about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت گوگل در اقدامی به‌منظور جلوگیری از شیوع کرونا و محافظت از سلامتی شرکت‌کنندگان کنفرانس توسعه‌دهندگان خود موسوم به گوگل I/O، تصمیم به عدم برگزاری این رویداد گرفت.

به گزارش کارگروه  بین الملل سایبربان ؛ ازآنجایی‌که این کنفرانس، تنها یک‌بار در سال برگزار می‌شود همگان منتظر زمان جدید برگزاری آن در اواخر سال و یا حتی برگزاری آنلاین آن بودند. اقدامی را که چند روز پیش از سوی مسئولان برگزاری کنفرانس توسعه‌دهندگان بازی شاهد بودیم و اعلام شد که این کنفرانس در ماه اگوست و در طی سه روز برپا خواهد شد.

اما ساعاتی پیش شرکت گوگل، آب پاکی را روی دست توسعه‌دهندگان و علاقه‌مندان به رویداد گوگل I/O ریخت و رسماً اعلام کرد که در سال 2020 خبری از برگزاری این کنفرانس، چه به‌صورت فیزیکی و چه آنلاین، نخواهد بود.

طبق گفته گوگل، این شرکت همچنان به عرضه به‌روزرسانی‌های اندروید خود طبق روال همیشگی ادامه خواهد داد و از طریق بلاک‌ها و فروم‌ها با توسعه‌دهندگان در ارتباط خواهد بود. ویروس کووید-19 در طی دو هفته اخیر به‌طور گسترده در جهان شیوع یافت و بسیاری از حوزه را به خود درگیر کرد.

عرصه فناوری نیز که از همان روزهای نخست، سایه این ویروس را روی سرخود می‌دید، به‌شدت تحت تأثیر آن قرار گرفت و نه‌تنها تولید و فروش دستگاه‌های هوشمند، تمامی رویدادهای بزرگ این صنعت لغو و یا به زمان دیگری موکول شد.

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.