about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

کنسول بازی 250 دلاری نینتندو

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ روزنامه نیکی خبر داده که کنسول یادشده که حدود 25 هزار ین قیمت خواهد داشت که تقریباً برابر با 2155 دلار خواهد بود.

البته نینتندو معمولاً کنسول‌های بازی خود را در بازارهای بین‌المللی باقیمتی بیش از قیمت اعلام‌شده در ژاپن به فروش می‌رساند و لذا این احتمال وجود دارد که قیمت کنسول مذکور عملاً به حدود 250 دلار افزایش یابد.

نینتندو در بازار کنسول‌های بازی بعد از سونی و مایکروسافت در رتبه سوم است. اما این شرکت همیشه به علت طراحی و عرضه کنسول‌های بازی خلاقانه موردتوجه بوده است. نینتندو اولین شرکتی بود که باعرضه کنسول بازی وی کنترل بازی‌ها با استفاده از حرکات دست و سر را متداول کرد.

قرار است جزییات بیشتر در مورد این کنسول بازی در تاریخ 13 ژانویه اعلام شود. کنسول سوییچ باید با کنسول‌هایی مانند ایکس باکس وان و پلی‌استیشن 4 رقابت کند.

تازه ترین ها
کاربرد
1405/05/11 - 13:47- هوش مصنوعي

کاربرد راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه

شرکت امنیت سایبری سیسکو در حال بررسی راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حمایت از کشاورزان نیجریه‌ای است.

پیش‌بینی
1405/05/11 - 13:36- تروریسم سایبری

پیش‌بینی رژیم صهیونیستی درمورد جنگ هویت‌ها در عصر هوش مصنوعی

صنعت سایبری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که هویت به میدان نبرد بعدی امنیت هوش مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تشدید
1405/05/11 - 13:07- آسیا

تشدید درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر

به گفته محققان، درگیری ارمنستان و آذربایجان با حملات سایبری علیه روزنامه‌نگاران و مدافعان حقوق بشر و استفاده آذربایجان از جاسوس‌افزار اسرائیلی پگاسوس تشدید شده است.