about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

کنترل چینی‌ها بر کلیدهای ورود به فیس‌بوک

بنا بر ادعای رسانه‌های غربی، این حمله احتمالاً کار مسئولین پکن است، اما اهداف و نیات این حملات هنوز مشخص نیست. بر اساس گزارش شرکت امنیتی فنلاندی F-Secure، کاربرانی که بر روی لینک «ورود به‌حساب فیس‌بوک» کلیک می‌کنند به دو وب‌سایت تصادفی دیگر هدایت می‌شوند. باوجوداینکه این حمله به‌سرعت در سطح اینترنت در حال رشد است و ویژگی ارتباطی فیس‌بوک (لینک ارتباط صفحه با فیس‌بوک) در وب‌سایت‌ها را سرقت کرده؛ اما به خود وب‌سایت فیس‌بوک هیچ‌گونه آسیبی وارد نکرده است. استفاده از فیس‌بوک در کشور چین، غیرقانونی است و آدرس الکترونیکی این شبکه‌ی اجتماعی در کشور چین فیلتر شده است. حمله‌ی اخیر شباهت‌های زیادی به سلاح سایبری «توپ بزرگ» (Great Cannon) دارد. این سلاح سایبری اخیراً توسط دولت چین رونمایی شد. این سلاح به دولت چین اجازه می‌دهد تا ترافیک اینترنت سراسر دنیا را به سمت صفحاتی دیگری هدایت کند.
در ماه مارس ۲۰۱۵، محققان گفتند که مسئولان چینی سلاح سایبری «توپ بزرگ» را علیه وب‌گاه «گیت‌هاب» استفاده کردند. «توپ بزرگ» حجم زیادی از ترافیک موتور جستجوی بیدو (نسخه چینی گوگل) را به سمت وب‌سایت‌های خاصی مثل وب‌سایت چینی‌زبان و روزنامه‌ی نیویورک‌تایمز هدایت کرد. در یک سال اخیر، کشور چین تلاش خود را برای کنترل اطلاعات دیجیتالی افزایش داده است. استفاده‌ی چین از «توپ بزرگ» و تلاش این کشور برای سانسور محتوای اینترنت، کشورهای زیادی از قبیل آمریکا را به دلیل تهدید منافع این کشور نگران کرده است. مرورگرهای اینترنتی موزیلا فایرفاکس و گوگل کروم به کاربران خود هشدار دادند که در صورت استفاده از وب‌سایت‌های چینی دیگر امن نخواهند بود.

 

 

 

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.