about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ نتانیاهو تاکید کرد "در وضع تهاجمی، به همه جا سر خواهیم زد. وارد روستاهای فلسطینی خواهیم شد و به دستگیری‌های گسترده دست خواهیم زد. نیروی دفاعی و نیروهای امنیتی هیچ محدودیتی در عملیات خود ندارند بلکه از پشتیبانی کامل که بسیار حیاتی است، برخوردارند."

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادامه داد نیروهای امنیتی به طور روزانه به عملیات پیشگیرانه در کرانه باختری اقدام خواهند کرد و به وضع کنونی که "باعث قتل صدها اسراییلی از سوی بمب‌اندازان انتحاری و دیگر مهاجمان شده است"، پایان خواهند داد.

نتانیاهو اعلام کرد که حتی خویشاوندان مهاجمان نیز از اجازه کار محروم خواهند شد.

نیروی دفاعی اسرائیل در کرانه باختری به عملیات خود شدت می‌بخشد. نتانیاهو روز دوشنبه در بازدید از محل تهاجم مرگبار روز پیش، اعلام کرد به نیروی دفاعی اختیار استفاده کامل از قدرت در این منطقه داده شده است.

وی همچنین اعلام کرد کنترل شدیدتری بر وسایل نقلیه فلسطینیان اعمال خواهد شد و بر شمار جاده‌های منشعب که اسرائیلی‌ها و فلسطینیان به طور جداگانه از آن استفاده می‌کنند، افزوده خواهد شد.

 

نتانیاهو افزود «شبکه‌های اجتماعی و استفاده‌های گوناگون از آن» کنترل می‌شود.

 

طی ماه‌های گذشته اعتراض مسلمانان به هتک حرمت پیاپی مسجدالاقصی از سوی صهیونیست‌های تندرو و ورود آنان به محوطه این مسجد به افزایش تنش‌ها در سرزمین اشغالی منجر شده است.

طی این درگیری‌ها که بسیاری از تحلیلگران از آن با نام انتفاضه سوم یاد می‌کنند تاکنون بیش از 90 فلسطینی به شهادت رسیده‌ و 19 صهیونیست کشته‌ شده‌اند.

 

تازه ترین ها

سرپیچی کودکان بریتانیایی از بررسی آنلاین سن

از هر پنج کودک بریتانیایی، دو نفر می‌گویند که از بررسی آنلاین سن خود سرپیچی می‌کنند.

گسترش
1405/04/23 - 15:05- اروپا

گسترش امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا حمایت از امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان را گسترش می‌دهد.

قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.