about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

کنترل بازی‌های ویدئویی با حرکت سر

کاربران بازی‌های رایانه‌ای مجبورند از صفحه کلید و موشواره برای کنترل این بازی‌ها استفاده کنند و این کار در مواردی خسته‌کننده و دشوار است و دقت بازی را هم کاهش می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛  گروهی از پژوهشگران در ایالت کالیفرنیای آمریکا دستگاه کوچکی ابداع کرده اند که کنترل بازی های ویدئویی را با حرکات سر ممکن می کند.

این دستگاه مکعب شکل کوچک بر روی هدست اجرای بازی های ویدئویی قرار می گیرد و دارای یک صفحه مغناطیسی ویژه به منظور انتقال حرکات سر به محیط بازی است.

دستگاه یادشده دارای یک حسگر ژیروسکوپی یکپارچه هم هست و از این طریق حرکت های سر فرد را درک کرده و به جریان بازی منتقل می کند. کاربران از طریق رابط کاربری رایانه ای که به همین منظور طراحی شده می توانند دستورات حداکثر ۸ دکمه صفحه کلید را با فکر کردن عملیاتی کنند و به عنوان مثال برای برنامه ریزی حرکت شخصیت اصلی هر بازی به جهت های اصلی چهارگانه حرکات سر را جایگزین کنند.

این دستگاه که Tilted نام دارد، با ۹۹ درصد از بازی های قابل اجرا بر روی رایانه های شخصی سازگار می شود و حتی می توان آن را با برخی نرم افزارهای رایانه ای نیز سازگار کرد. Tilted استفاده از رایانه را برای افراد معلول یا قطع نخاعی نیز ساده می کند.

Tilted مجهز به باتری است که با هر بار شارژ برای ۲۰ ساعت قابل استفاده خواهد بود. قیمت این دستگاه که در آینده نزدیک عرضه می شود ۷۹ دلار است.  

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/04 - 14:56- هوش مصنوعي

راه‌اندازی کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی در تایوان

تایوان کمیته ملی استراتژی هوش مصنوعی را راه‌اندازی کرد.

راه
1405/04/04 - 14:33- هوش مصنوعي

راه اندازی دو آزمایشگاه تحقیقاتی هوش مصنوعی در بریتانیا

دولت بریتانیا از دو آزمایشگاه تحقیقاتی جدید هوش مصنوعی به رهبری دانشگاه کالج لندن و دانشگاه آکسفورد خبر داد.

تهیه
1405/04/04 - 13:45- هوش مصنوعي

تهیه پیش‌نویس چارچوب ملی هوش مصنوعی توسط یونان

یونان پیش‌نویس چارچوب ملی برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا را تهیه کرد.