about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کمک رسانی هوش مصنوعی به ذهن انسان

نیروی زمینی آمریکا قصد دارد با استفاده از هوش مصنوعی به سربازان کمک کند داده ها را به شکل بهتری تجزیه و تحلیل کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «futurism»؛ در بعضی مواقع میزان اطلاعات ورودی به مغز به اندازه ای زیاد است که توانایی مدیریت آن به صورت همزمان وجود ندارد. برای نمونه می توان راننده ای را تصور کرد که به دنبال راه خروج از بزرگراه می گردد؛ اما مسافران وی نیز به صورت همزمان در حال گفتن خاطرات خود هستند. انسان ها در هر لحظه می توانند روی مهم ترین موضوع تمرکز کنند.

برای سربازان نیز  ممکن است اتفاق مشابهی رخ دهد. آزمایشگاه نیروی زمینی آمریکا (US Army Research Laboratory) امیدوار است با همکاری متخصصان هوش مصنوعی و عصب شناسی، از دستاورد نخست به منظور مدیریت گردش اطلاعات ارسالی به سربازان یا خلبانان در ماموریت های استرس زا بهره گیری کند.

هدف از اقدام بالا سپردن مدیریت داده ها به هوش مصنوعی و تمرکز انسان ها روی انجام فعالیت های حیاتی و تفکر خلاق است.

جاناتان توریان (Jonathan Touryan)، دانشمند علوم اعصاب که با ارتش آمریکا همکاری می کند گفت:

انسان ها قابلیت پردازش حجم عظیم داده های در دسترس را ندارند. با وجود این آنها از ویژگی بی نظیری در انطباق با محیط های پویا و پیچیده، مانند میدان های مبارزه برخوردار هستند. ما برای تخمین، پیش بینی رفتار تغییر پذیر انسان ها و نیت آنها در زمینه های مختلف، به توانایی های بیشتری نیاز داریم.

نوع برنامه ی سمت هوش مصنوعی پروژه ی مذکور مشخص نیست. دانشمندان در حال حاضر روی بخش علمی و مهندسی این موضوع تمرکز کرده اند. اهداف بعدی در آینده اعلام خواهند شد.

ارتش آمریکا مطمئنا به ابزار مذکور نیاز دارد. چندین سال است ارتش از شبکه ای به نام «Warfighter Information Network-Tactical» استفاده می کند. بستری که موقعیت همه ی سربازان را در محیط مبارزه به صورت زمان واقعی ارائه می دهد؛ اما افرادی که ماموریت های حساس و عظیمی را انجام بدهند باید حجم زیادی از داده ها را مرتب کنند.

محققان به تازگی آزمایشی را برای اندازه گیری میزان ضربان قلب و فعالیت های مغزی انجام دادند. این آزمایش داوطلبان را در واقعیت مجازی قرار می داد و آنها باید در یک بزرگراه رانندگی می کردند. پژوهشگران قصد داشتند اطلاعات ذهنی مردم در زمان مواجه شدن با شرایطی استرس زا مانند تغییر مسیر در جاده ای شلوغ یا نزدیک شدن خودرویی از رو به رو را تجزیه و تحلیل کنند.

متخصصان فعالیت مغزی شرکت کنندگان را با استفاده از ابزار توسعه داده شده توسط ارتش به نام «کلایو» (1CLIVE)، روی یک نمایشگر منتقل می کردند. آنها می خواستند بدانند آیا قابلیت یادگیری داده های جدید، به چگونگی همتراز شدن امواج مغزی راننده و مسافر مربوط می شود یا خیر. واحد متریکی به نام «synchrony». در بعضی از آزمایش ها سطح بالاتری از این واحد، نشان دهنده برقراری ارتباط بهتر با یک فرد است.

به عبارت دیگر نیروی زمین قصد دارد متوجه شود، سربازان در چه زمانی و چگونه از نظر احساسی غلیان احساسات می شوند. در نتیجه الگوریتم هوش مصنوعی طراحی خواهد شد که اطلاعات را د زمان مناسب ارسال می کند. چنین درساتوردی به مهره ی اصلی در عملیات های نظامی تبدیل نمی شود؛ بلکه به مانند رایانه ای است که وظایفی از انسان ها که در انجام آن کوتاهی می کنند را انجام می دهد.


  1. Customizable Lighting Interface for the Visualization of EEGs
تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.