about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

اعضای اکوسیستم رمزارز و بلاکچین ایران به صورت مستقل برای نخستین بار کمپینی را با عنوان «IranRescueBit» به راه انداختند تا بتوانند از طريق رمزارزها برای قربانیان سیل‌های اخیر کمک مالی بین‌المللی جمع‌آوری کنند.

فرودین ماه امسال حدود ۷۰ درصد وسعت ایران در ۲۸ استان درگیر سیل شدند اما تحریم‌های بانکی و مالی مانع از آن شد تا کمک‌های جهانی به هلال احمر ایران برسد. به همین دلیل اعضای اکوسیستم رمزارز و بلاکچین ایران به صورت مستقل برای نخستین بار کمپینی را با عنوان «IranRescueBit» به راه انداختند تا بتوانند از طريق رمزارزها برای قربانیان سیل‌های اخیر کمک مالی بین‌المللی جمع‌آوری کنند.

در بهار امسال ۲۶۹ شهر و ۵۱۴۸ روستا کمابیش تحت تاثیر سیلاب قرار گرفتند. تخریب جاده‌‌ها، پل‌ها و راه‌های مواصلاتی در شمال غرب و جنوب ایران تخریب گسترده زمین‌های زراعی و نابودی زیرساخت‌های کشور، قطع برق و آلوده شدن منابع آب آشامیدنی و بهداشتی بسیاری از مناطق سیل زده را با مشکلات جدی مواجه کرده است. طبق آمارها بر اثر وقوع سیل ۷۸ نفر کشته، ۱۱۳۷ نفر مجروح و ۲۹۵ هزار و ۷۸۷ نفر آواره شدند.

«حامد صالحی» فعال و پژوهش‌گر حوزه بلاک‌چین و مدیر کمپین «IranRescueBit» در نشستی که امروز با فعالان حوزه ارز رمز برگزار شد، گفت که خسارت سیل حدود ۲.۵ میلیارد دلار برآورد شد اما حجم کمک‌‌های نقدی و غیرنقدی بین المللی در قیاس با فجایع طبیعی سایر مناطق دنیا بسیار ناچیز بود، چراکه حساب‌های بانکی دولتی سازمان هلال احمر ایران به خاطر تحریم‌های ایالات متحده آمریکا بسته شدند و جریان کمک‌های مالی خارجی به قربانیان سیل ایرانی را متوقف کردند:

اکوسیستم رمز ارز ایران کمپینی با اتکا به بلاکچین و ارز رمزها راه اندازی کرده که به قوانین بین‌المللی اجازه تحریم اهداف بشردوستانه را نمی‌دهند. به همین دلیل کمپین به نام  «IranRescueBit» و سایتی به همین نام راه اندازی کردیم تا افرادی که قصد دارند از خارج ایران کمک‌های مالی خود را ارسال کنند بتوانند این کار را انجام دهند. نحوه کار به این صورت است که افراد وارد سایت می‌شوند، پرداخت با یکی از رمزارزها را انتخاب می‌کنند و با استفاده از QR CODE پرداخت صورت گرفته و ارز رمز به کمپین واریز می‌شود. البته توضیحات تکمیلی ودقیق‌تر برای ایجاد کیف پول، خرید رمز ارز و نحوه واریز آن در توضیحات سایت به صورت کامل نمایش داده می‌شود. پس از آن نیز وجوه جمع آوری شده با نظارت سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف توسط شرکت‌های اکس چنج که با آنها قرارداد داریم تبدیل به ریال شده و به حساب سازمان هلال احمر واریز می‌شود. به این صورت کلیه اقدامات شفاف خواهد بود.

«مصطفی نقی‌پور»، موسس و رییس هیات مدیره آزمایشگاه نوآوری بلاکچین هم گفت که کمک مالی از طریق رمزارزها یکی از کارکردهای اصلی آنهاست و همین روند در شرایط خاص، یک اتفاق مرسوم در غرب است. او به ماجرای «ویکی‌لیکس» پناهندگی «جولین آسانژ» در سفارت اکوادور در لندن اشاره می‌کند که بانک‌ها حساب‌های ویکی‌لیکس را مسدود کردند و آسانژ از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۴ شروع به استفاده از بیت‌کوین برای زنده نگه داشتن ویکی‌لیکس کرد. به اعتقاد نقی‌پور این یک اتفاق مرسوم است که برای دونیشن از بیت‌کوین و بقیه رمزارزها استفاده شود.

با این حال جای مدیران هلال احمر در این نشست خالی بود. هرچند صالحی مدیر کمپین «IranRescueBit» در این مورد به دیجیاتو می‌‌گوید که در این مورد با سازمان هلال احمر صحبت کرده اما هنوز جوابی از آنها نگرفته است؛ اما چند نفر از منابع آگاه هلال احمر  می‌گویند این سازمان همواره در تلاش است تا راه‌های قانونی دریافت کمک‌های انسان دوستانه از سایر کشورها را تسهیل کند.

گفتنی‌ست استفاده از ارز رمزها برای جمع آوری کمک‌های مالی به سیل زدگان موضوع تازه‌ای نیست. «محمد جرجندی» از کارشناسان ارتباطات در همان روزهای اول که سیل در کشور جاری شده بود، یک حساب بیت‌کوین ساخت و از دوستان خود خواست که هرگونه کمک‌های مردمی خود را از این طریق واریز کنند. او پس از آن کوین‌های جمع‌آوری شده را تبدیل به ریال کرد و از این طریق بیش از ۶۸ میلیون تومان به حساب هلال احمر واریز کرد.

تازه ترین ها
رونمایی
1405/05/06 - 16:02- هوش مصنوعي

رونمایی از پروژه ادراک مایکروسافت در زمینه امنیت سایبری

مایکروسافت از پروژه ادراک برای امنیت سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی رونمایی کرد.

چین
1405/05/06 - 15:38- هوش مصنوعي

چین خواستار همکاری عمیق‌ بین‌المللی در زمینه هوش مصنوعی شد

چین در نشست آپک خواستار همکاری عمیق‌ بین‌المللی در زمینه هوش مصنوعی، زیرساخت‌های دیجیتال و مدیریت فناوری شد.

استراتژی
1405/05/06 - 15:22- هوش مصنوعي

استراتژی کره جنوبی در زنجیره‌های تأمین جهانی هوش مصنوعی

کره جنوبی از استراتژی خود برای تقویت نقش این کشور در زنجیره‌های تأمین جهانی هوش مصنوعی رونمایی کرد.