about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کماندوهایی برای نبرد سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ تقریبا سی کشور دنیا از ساختار دفاع سایبری یا همان ارتش سایبری بهره‌ می‌برند. بارها و بارها شنیده‌ایم که  فضای سایبر به یکی از ابعاد تهدید علیه کشورها تبدیل شده است. از همین رو فضای سایبر را با نگاه نظامی‌گرایانه‌ حوزه پنجم جنگ می‌نامند.
 لذا این نیاز باعث می‌شود تا همه کشورهای دنیا در کنار توجه به ساز و کار دفاع فیزیکی به فکر دفاع از حریم مجازی خود نیز باشند حال در چنین فضایی وقتی شما ارتش سایبری تشکیل می‌دهید می‌بایست برای این ارتش یک ساختار و همچنین نیروهایی آموزش‌دیده و متخصص در راستای انجام فعالیت‌های رزمی در فضای مجازی تربیت کنید.
 تربیت نیروهایی که از آمادگی‌های کامل اطلاعاتی، فنی و مهندسی برخوردار بوده و همچنین با ساز و کار تهاجم در دنیای مجازی، آشنا باشند اصلی است که بر مبنای آن یک نیروی متخصص می‌تواند در یک ارتش سایبری ایفای نقش کند.
کماندوی سایبری کیست؟
همانطور که گفتیم، بسیاری از کشورهای دنیا که در ساز و کار دفاعی خود ارتش سایبری را تشکیل داده و از آن برای دفاع از زیرساخت‌های حیاتی خود که بر روی فضای سایبر قرار گرفته، استفاده می‌کنند از همین رو نیروهای زبده‌ای که قابلیت واکنش سریع به تهدیدات و نیز انجام عملیات‌های پیچیده تهاجمی در  فضای سایبر را دارا هستند، برای تامین این خواسته خود تربیت کرده‌اند که به این نیروهای زبده "کماندوی سایبری" گفته می‌شود.
چین، روسیه،‌ ایالات متحده آمریکا و برخی دیگر از کشورهای دنیا چنین نیروهایی را هم اکنون در ارتش‌های سایبری خود به کار گرفته‌اند همان طور که اشاره شد وظیفه این نیروها عملیات‌های ویژه سایبری همچون تهاجم گسترده به زیرساخت‌های حیاتی کشورهای دیگر از طریق فضای مجازی و همچنین شناسایی و رهگیری تهاجم سایر کشورها و اقدام به واکنش سریع به این نوع تهاجم از وظایف این کماندوهای دیجیتالی است.
به عنوان نمونه در سال‌های اخیر با ظهور فناوری‌های سایبری و کمبود فرماندهان متبحر و متخصص سایبری، سران ارتش آمریکا به فکر راه‌اندازی دوره آموزشی ویژه تربیت نیروهای عملیات‌های سایبری با استفاده از تجربه مرکز آموزشی تکاوران ارتش آمریکا، افتادند و لذا در همین زمینه ۵ تن از اساتید برجسته نظامی و افسران اطلاعاتی آمریکا، طرحی برای راه‌اندازی این دوره آموزشی فراهم کردند. نیروهای آموزش دیده این دوره توانایی های خاصی را دارا هستند که این موارد را شامل می شود:
فهم درست از عملیت‌های تکنیکی و ماهیت دینامیکی فضای سایبری
 ویژگی جنگجویی
 توانایی سازگاری، غلبه و مبارزه در شرایط دشوار برای انجام ماموریت
توانایی طراحی و اجرای عملیات‌های نظامی سایبری
توانایی کار فردی و تیمی
توانایی ابداع راهکارهای خلاقانه برای مقابله با حرکات و اقدامات دشمن در عرصه سایبر و فضای واقعی
توانایی حمله به سیستم با تعیین سطح حمله بر اساس کاربران، وضعیت شبکه، سیستم‌های رایانه‌ها و تجهیزات
مدیریت مطلوب تکاوران سایبری
توانایی انطباق با نهادهای امنیت سایبری نظامی و غیرنظامی
توانایی ارتباط گیری نوشتاری یا گفتاری با دیگران 
ارج نهادن به توانایی‌ها و تعالیم در این دوره

 

تازه ترین ها
تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.