about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مجمع عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت امروز برگزار شد و اعضا کلیات برنامه و بودجه شرکت ارتباطات زیرساخت را برای سال آینده تصویب کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مجمع عمومی صاحبان سهام شرکت ارتباطات زیرساخت با حضور سیروس موثقی؛ معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، نمایندگان سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت دفاع پشتیبانی نیروهای مسلح و وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی، صبح امروز برای بررسی بودجه پیشنهادی سال 1398 شرکت ارتباطات زیرساخت با حضور تمامی اعضای مجمع این شرکت تشکیل شد.

در ابتدای جلسه معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان رییس مجمع با توجه به اهداف شرکت از اعضای مجمع درخواست تطابق سرمایه‌گذاری‌ها با درآمدها متناسب با اهداف پیشنهادی کرد.

معاون برنامه‌ریزی شرکت ارتباطات زیرساخت به نیابت از رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت، به بیان برنامه‌ها و بودجه پیشنهادی سال آینده این شرکت با هدف تحقق و تأمین زیرساخت‌های اصلی شبکه ملی اطلاعات و کسب سهم مناسب از ارتباطات منطقه‌ای پرداخت.

در ادامه این جلسه اعضای مجمع ضمن تصویب کلیات برنامه و بودجه، مقرر کردند جزییات درآمد و هزینه با رعایت بخشنامه بودجه سال 1398 تنظیم و در سامانه مربوط به سازمان برنامه و بودجه کشور درج شود.

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.