about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کلاه‌برداری تحت عنوان حذف یارانه‌ها

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: کلاهبردارن در پی ارسال پیامک یا تماس تلفنی با شهروندان آنان را به سمت سایت‌های فیشینگ هدایت می‌کنند.

سرهنگ دوم علیرضا آذردرخش در خصوص شگرد این مجرمان اظهار کرد: این مجرمان در پی تماس تلفنی با شهروندان و ادعای اینکه با توجه به اطلاعات مالی شما و درآمدتان، از دریافت یارانه حذف می‌شوید و اگر فکر می‌کنید که اطلاعات ثبت‌شده در سیستم درست نیست به سایت معرفی‌شده مراجع کرده و اطلاعات کامل خود را وارد کنید از شهروندان کلاه‌برداری می‌کنند.

وی افزود: سایتهای معرفی‌شده از سوی این افراد که پیامک یا تماس تلفنی با شهروندان داشته‌اند سایتهای جعلی و فیشینگ است و سایت‌های برای جمع‌آوری اطلاعات شهروندان (بخصوص اطلاعات بانکی) راه‌اندازی شده است.
رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا به شهروندان توصیه کرد تحت هیچ عنوانی اطلاعات شخصی و بانکی خود را در این سایت‌ها وارد نکنند.

سرهنگ آذردرخش یادآور شد: در این قبیل سایت‌ها از کاربران اطلاعات کامل شناسنامه و کارت ملی به همراه شماره‌حساب، شماره کارت، رمزهای اول و دوم، تاریخ انقضاء و  cvv2 کارت‌بانکی را می‌خواهند که با ورود این اطلاعات در این قبیل سایت‌ها باید منتظر برداشت از حساب‌های بانکی خود باشید.

وی گفت: قطعاً درصورتی‌که شما مشمول دریافت یارانه نشوید و بخواهید اعتراض کنید سازوکار آن تعریف‌شده است و اگر قرار باشد از طریق سایت اعتراض خود را ثبت کنید به‌هیچ‌عنوان از شما شماره‌حساب، شماره کارت، رمز اول و دوم کارت، تاریخ انقضاء کارت و... خواسته نمی‌شود.

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.