about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری استان تهران نسبت به استفاده سودجویان در پوشش ابلاغ الکترونیک قضائی به شهروندان هشدار داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، محسن مقدس اظهار کرد: با وجود تاکیدات زیاد قوه قضائیه و پلیس فتا در خصوص پیامک‌های کلاهبرداری ابلاغیه الکترونیکی سامانه ثنا، متاسفانه برخی از همشهریان در دام اینگونه پیامک‌ها و سودجویان قرار می‌گیرند و در برخی زمان‌ها شاهد گسترش کلاهبرداری به شیوه فشینگ در پوشش ابلاغ الکترونیک قضائی هستیم.

مقدس با بیان اینکه خدمات الکترونیک قضائی نظیر ابلاغ‌های الکترونیک برای اشخاص حقیقی، از درگاه خدمات الکترونیک قضائی https://adliran.ir قابل دریافت است، گفت: در زمان دریافت ابلاغیه، سامانه از فرد دریافت کننده درخواست وجه نمی‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: اخیراً برخی از افراد سودجو در پوشش ابلاغ الکترونیک از افراد حقیقی در قبال دریافت ابلاغیه قضائی، درخواست دریافت اطلاعات بانکی و پرداخت وجه به شیوه اینترنتی را مطرح و وجوه موجود در حساب آنان را به شکل غیرقانونی برداشت می‌کنند که در مورد اخیر با آدرس جعلی Sanaebliga و ارسال برای تلفن همراه شهروندان به سایت جعلی هدایت با دریافت اطلاعاتی از جمله کد ملی، شماره حساب و رمز دوم کارت بانکی از اشخاص سود جویی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه درخواست وجه در سامانه‌های جعلی روشی برای دریافت اطلاعات کارت بانکی افراد و کلاهبرداری‌های اینترنتی است، گفت: افراد در صورت نیاز به دریافت ابلاغ الکترونیک قضائی، تنها از طریق آدرس https://adliran.ir  اقدام کرده یا به دفاتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.