about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

کلاشینکوف از پهپاد هوشمند رونمایی کرد

شرکت کلاشینکوف از دو پهپاد هوشمند رونمایی کرد که مجهز به سیستم شناسایی خودکار هستند و می توانند از فاصله ۶۲ مایلی اطلاعات هر کشتی را جمع آوری کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کلاشینکوف از یک جفت پهپاد هوشمند رونمایی کرد که برای حفاظت از دارایی های روسیه در قطب شمال طراحی شده اند. این پهپادها به طور مداوم محیط تحت نظر را رصد می کنند.

پهپادهای مذکور ZALA نام دارند و مجهز به سیستم شناسایی خودکار هستند که می تواند اطلاعات درباره یک کشتی را از فاصله ۶۲ مایلی جمع آوری کند.

 ولادیمی دیمیتریف مدیر ارشد اجرایی گروه کلاشینکوف در این باره می گوید: پهپادهای ZALA Arctic می توانند فعالیت های نظامی و مدنی مختلفی را برای تحقیقات در منطقه قطبی انجام دهند،  ایمنی حمل و نقل دریایی را تامین کنند و  یک سیستم کامل برای رصد سواحل قطبی و آب های آن فراهم کنند.

این دو پهپاد می توانند اطلاعاتی مانند نام، اندازه، مسیر و سرعت درباره هر کشتی را برای اپراتورهای خود ارسال کنند.  

به هرحال به نظر می رسد این پهپادها دوربین عکسبرداری ۲۴ مگاپیکسلی با لنزهای قابل تعویض دارند. همچنین یک دوربین فیلمبرداری در پهپادهای مذکور وجود دارد. باتری آن نیز ۵ سال دوام دارد.

به گفته مدیر ارشد اجرایی گروه کلاشینکوف، اپراتورهای این پهپادها در یک ماژول مخصوص در یک کانتینر دریایی نگهداری می شوند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.