about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

کشف یک حفره امنیتی خطرناک در تلگرام

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ این رسانه در خبر جدیدی، از صادق احمد زادگان و امید غفاری نیا، به عنوان دو محقق امنیتی نام برد که به تازگی موفق به کشف یک حفره امنیتی در تلگرام شده‌اند. این حفره امنیتی به هکرها اجازه می‌دهد تا محدودیت کاراکتر را در پیام‌رسان تلگرام، دور بزنند. همچنین این آسیب‌پذیری، به هکرها اجازه می‌دهد تا پیام‌های نامرئی (بدون هشدار) و با سایزهای نامتعارف را در این شبکه اجتماعی ارسال کنند.
به ادعای رسانه منتشر کننده این خبر، این محققان ایرانی اعلام کرده‌اند که به دلیل عدم دسترسی به توسعه‌دهندگان این نرم‌افزار پیام‌رسان، قادر نیستند تا گزارش این آسیب‌پذیری را به آن‌ها اعلام کنند. همچنین آن‌ها اعلام کرده‌اند که به دلیل سوءاستفاده‌های احتمالی هکرها از این آسیب‌پذیری، از بیان جزئیات آن خودداری خواهند کرد.
در نرم‌افزار پیام‌رسان تلگرام حداقل کاراکتر، یک بایت و حداکثر سایزی که برای آن در نظر گرفته شده است، 4.096 بایت است. در خبر مذکور، به ا ین نکته اشاره شده است که با استفاده از آسیب‌پذیری مذکور، می‌توان پیامی ارسال کرد که حتی در آن یک کاراکتر هم وجود نداشته باشد، حفره‌ای که می‌تواند منجر به ارسال پیام‌های جعلی و اخبار کاذب بشود.
در خبر این رسانه آمده است: «به اعتقاد کارشناسان امنیتی، این آسیب‌پذیری، علاوه بر امکان از کار انداختن نرم‌افزار، این قابلیت را دارد که با شروع یک حمله سایبری، یک بار اضافی را به کاربرانی تحمیل کند که به اینترنت متصل هستند. این محققان مدعی هستند که این آسیب‌پذیری می‌تواند سبب بروز خسارت‌های سنگین اقتصادی شود. این آسیب‌پذیری، در تلگرام به این دلیل خطرناک است که کاربران تلگرام قادر هستند تا به هر شماره دلخواهی پیام ارسال کنند، همین موضوع، دست هکرها را برای اجرای یک عملیات گسترده هکری باز خواهد گذاشت.»
در پایان، لازم به ذکر است که امید غفاری نیا و صادق احمد زادگان، دو شهروند ایرانی هستند که چند سال پیش، آمریکا آن‌ها را به انجام حملات سایبری به بانک‌های آمریکایی و سدی در حوالی نیویورک متهم کرده بود و ابتدای امسال نیز، اقدام به صدور کیفرخواستی برای آن‌ها و 5 شهروند ایرانی دیگر کرد.

 

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.