about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کشف بدافزار جدیدی علیه سرورهای آپاچی و Nginx

با توجه به یافته‌های محققان شرکت امنیتی IntelCrawler، بدافزار جدیدی که به عنوان یک ماژول برای سرورهای آپاچی و Nginx عمل می‌کند توسط مجرمان سایبری فروخته می‌شود.

موسسه خبری سایبربان: با توجه به یافته‌های محققان شرکت امنیتی IntelCrawler، بدافزار جدیدی که به عنوان یک ماژول برای سرورهای آپاچی و Nginx عمل می‌کند توسط مجرمان سایبری فروخته می‌شود. این بدافزار Effusion نامیده می‌شود و می‌تواند به سایت هایی که بر روی وب سرورهای در معرض خطر میزبانی می‌شوند، کدی را تزریق کند.

با استفاده از تزریق محتوی دلخواه به این وب سایت ها، مهاجمان می‌توانند بازدیدکنندگان را به سمت وب سایت‌های مخرب هدایت کنند یا حملات مهندسی اجتماعی را راه اندازی نمایند.

ماژول Effusion بر روی Nginx نسخه 0.7 تا نسخه 1.4.4 و بر روی آپاچی در حال اجرا بر روی نسخه‌های 32 بیتی و 64 بیتی لینوکس یا FreeBSD کار می‌کند.

این بدافزار می‌تواند کدهای خرابکار را بر روی محتوی استاتیک از انواع خاص MIME از جمله جاوا اسکریپت و HTML تزریق کند. مهاجمان می‌توانند پیکربندی به روز رسانی‌ها را اعمال نمایند و از راه دور تغییرات کد را کنترل نمایند.

این بدافزار می‌تواند بررسی کند که آیا می‌تواند دسترسی root داشته باشد یا خیر و در صورتی که دسترسی root بدست آورد می‌تواند به مهاجمان اجازه دهد تا کنترل‌های قوی‌تری را بر روی سیستم داشته باشند. هم چنین این بدافزار می‌تواند پس از آن که فرآیندی مشکوک در سیستم کشف شود به منظور پنهان کردن خود، محتوی تزریق شده را حذف نماید.

با وجود آن که این بدافزار، اولین بدافزاری نیست که ماژول آپاچی را مورد هدف قرار می‌دهد اما یکی از معدود بدافزارهایی است که همزمان سرور وب Nginx را مورد هدف قرار داده است.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/25 - 16:30- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری ۱۳.۹ میلیون دلاری کانادا در پروژه‌های هوش مصنوعی

کانادا ۱۳.۹ میلیون دلار در پروژه‌های هوش مصنوعی کبک سرمایه‌گذاری می‌کند.

از
1405/04/25 - 16:10- اروپا

از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند

بر اساس داده‌های جدید یورواستات از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند.

همکاری
1405/04/25 - 15:51- اروپا

همکاری اتحادیه اروپا و هند در زمینه فناوری

اتحادیه اروپا و هند از طریق شورای تجارت و فناوری اتحادیه اروپا همکاری‌های فناوری خود را تقویت می‌کنند.