about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

زارع‌پور ارائه پلتفرم‌های بومی را به جنگ در فضای مجازی برای ندادن خاک به دشمن، تشبیه کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وزیر ارتباطات معتقد است با توجه به وجود پلتفرم‌های بومی قوی در حوزه تجارت الکترونیکی، کسی در کشور حس نیاز برای خدماتی چون آمازون و eBay ندارد. زارع‌پور همچنین مدعی شد ایران در بحث دسترسی به اینترنت جزو چند کشور اول دنیاست.

«عیسی زارع‌پور» صبح امروز در افتتاحیه نخستین همایش صنعت پست در مصلی تهران با اشاره به اینکه یکی از اولین نیازمندی‌های اقتصاد دیجیتال، بحث زیرساخت است، گفت ایران جزو چند کشور اول دنیا درزمینه دسترسی به اینترنت است:

«تا پایان سال هیچ روستای بالای 20 هزار خانواری نخواهیم داشت که به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشته باشد.»

او همچنین ایران را جزو اولین کشورهایی دانست که پلتفرم‌های بومی خود را دارد:

«ما پلتفرم‌های بومی قوی در حوزه تجارت الکترونیکی داریم؛ با خود فکر می‌کردم باید اسامی افرادی را که برای این موضوع تلاش کرده‌اند، چه بگذاریم؛ فکر می‌کنم باید به آن‌ها سرداران استقلال کشور گفت. یک عده جنگیدند تا خاک کشور به دست دشمن نرسد و یک عده از جوانان نخبه ما نیز جنگیده‌اند تا در فضای مجازی به دشمن نیازمند نشویم و خاکمان را در این فضا به دشمن ندهیم.»

 

زارع‌پور تأکید کرد امروزه در کشور کسی حس نیاز به پلتفرم‌های جهانی مثل آمازون و Ebay ندارد؛ چرا که به همت جوانان مستعد کشور، نسبت به آن‌ها بی‌نیاز شده‌ایم: «من زمانی که در استرالیا بودم، این نیاز را می‌دیدم؛ اما در کشور خوشبختانه سکوهای بومی قدرتمندی داریم.»

او زیرساخت دیگر موردنیاز اقتصاد دیجیتال را لجستیک قابل‌اتکا و هوشمند دانست و گفت:

«با وجود تمام اقدامات انجام‌شده، راه زیادی داریم تا به پست هوشمند برسیم. باید حداکثر استفاده را از فناوری‌های نوین مثل هوش مصنوعی، تحلیل داده و اینترنت اشیا ببریم تا بتوانیم خدمت تضمین‌شده و قابل‌اتکا به مردم ارائه کنیم.»

گفتنی است با توجه به تحریم‌ها، مردم ایران امکان خرید از پلتفرم‌های خارجی یاد‌شده توسط وزیر ارتباطات را ندارند؛ اگرچه پلتفرم‌های واسطی درحال‌حاضر برای ارائه محصولات آمازون و eBay در کشور فعالیت می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.