about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

کارشناسان معتقدند که ویروس جهانی کرونا در حال حاضر بزرگ‌ترین تهدید امنیت سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته جیمز استیکلند (James Stickland)، مدیر اجرایی «Veridium»، شرکت نرم‌افزاری تأیید هویت، شیوع کووید-19 در حال حاضر بزرگ‌ترین تهدید امنیت سایبری روی مشاغل محسوب می‌شود.

استیکلند گفت که اقدامات امنیت سایبری که به‌طور معمول ماه‌ها یا سال‌ها برای آنها برنامه‌ریزی می‌شود، اکنون به دلیل شیوع ویروس جهانی طی هفته‌ها انجام می‌شوند.

در حال حاضر، میلیون‌ها کارمند دورکاری می‌کنند و شرکت‌ها با چالش اجرای درست بسیاری از عملکردهای مهم با حفظ امنیت کافی روبرو هستند. در عین حال، حملات فیشینگ در ماه گذشته با رشد بی‌سابقه 667 درصدی در بریتانیا همراه بوده است و آمارهای دولتی نشان می‌دهند که 75 درصد شرکت‌ها بزرگ در سال 2019 هک شده‌اند.

مدیر اجرایی Veridium معتقد است که باید به فناوری توجه داشت اما هشدار داد که برخی شرکت‌ها به دلیل عدم اتخاذ اقدامات امنیتی با خطراتی روی مشاغل خود روبرو هستند.

وی افزود :

«آنچه این وضعیت را بسیار دشوار می‌کند، بازه های زمانی هستند؛ بسیاری شرکت‌ها با توجه به الزامات تأیید هویت خود، به‌ویژه ابزارهای بسیار محبوب کنفرانس ویدئویی باید بررسی بیشتری انجام دهند. در این برهه زمانی، استمرار فعالیت مشاغل در اولویت قرار دارد اما باید درمورد خدمات‌رسانی به مشتریان و تأیید امنیت برای کارمندان هنگام دورکاری اطمینان حاصل شود.»

این درحالی است که سرویس پاسخگویی «Beazley Breach» پیشتر هشدار داده بود که 2 حمله بسیار مهم باج‌افزاری، ایمیل‌های فیشینگ و شکست پروتکل دسترسی به دسکتاپ از راه دور (RDP) به شمار می‌روند. به کمک این پروتکل، کارمندان به دسکتاپ‌های کاری خود در محل کار یا سرور اصلی شرکت از خانه دسترسی پیدا می‌کنند اما در صورت عدم امنیت فناوری، با خطراتی روبرو خواهند شد.

استیکلند توضیح داد که اطمینان از مقابله با حملات فیشینگ هنگام تنظیم مجدد گذرواژه‌ها و همچنین نرم‌‎افزار تأیید اعتبار از راه دور مسائل بسیار مهمی هستند؛ نحوه کار دنیا پس از این تغییر و افراد و مشاغل در اولویت‌های خود تجدیدنظر خواهند کرد. مشاغل انعطاف‌پذیر بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند و اهمیت امنیت و روابط بیشتر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد :

«این همه‌گیری از همان طریقی که یک سرمایه‌گذاری سایبری برای بهبود امنیت انجام می‌گیرد، باعث می‌شود تعدادی از مشاغل راهبردهای کاری خود به‌صور دورکاری اتخاذ کنند.»

منبع:

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.