about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

کره‌ی جنوبی؛ هدف یک ‌میلیون حمله‌ی سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، برخی گزارش‌ها نشان می‌دهد بعد از افشای اسناد شرکت هکینگ تیم (Hacking Team) و ارتباط هکرهای کره‌ی شمالی با این شرکت، حملات سایبری به کره‌ی جنوبی افزایش یافته است. همچنین برخی خبرها حاکی از آن است که حدود هفده هزار حمله‌ی سایبری، وب‌گاه‌های مهمی را هدف گرفته که توسط دولت کره‌ی جنوبی و سایر سازمان‌های این کشور راه‌اندازی شده‌اند. حتی گفته می‌شود حدود یک میلیون حمله در یک روز و حدود چهل و یک هزار حمله در یک ساعت به کره صورت گرفته است. به‌علاوه مقامات کره‌ی جنوبی اعتقاد دارند که آدرس پروتکل‌های اینترنتی نشان می‌دهد بیشتر این حملات از شهرهای چین مانند چینگ دائو، شن یانگ، یانجی و تعدادی نیز از سوی جنوب شرقی آسیا و حتی از ناحیه‌ی آمریکا بوده است.
یکی از مقامات اطلاعاتی کره گفت:«بیشتر هکرها از پراکسی سرورها برای حملاتشان استفاده می‌کنند؛ بنابراین تشخیص منبع این حملات دشوار است. بیشتر حملات کره‌ی شمالی از طریق دیگر کشورها صورت می‌گیرد.»
نکته‌ای که برخی خبرها به آن اشاره‌کرده‌اند این است که کره‌ی جنوبی در زمینه‌ی مقابله با حملات سایبری ضعیف است؛ در میان وزارتخانه‌های این کشور فقط وزارت دفاع و خارجه و ۳۴ مؤسسه‌ی دولتی دیگر با این حملات مقابله می‌کنند. لازم به ذکر است که چندی پیش کره شمالی متهم به حملات سایبری به نیروگاه هسته ای کره جنوبی شد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.