about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آژانس سایبری ملی اسرائیل مدعی شد که حوادث سایبری در اراضی اشغالی در سال گذشته 18 درصد کاهش یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اداره سایبری ملی اسرائیل (INCD) در بیانیه‌ای ادعا کرد که اسرائیل 9108 حادثه سایبری در سال 2022 ثبت کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 18 درصد کاهش داشته است.

در بیانیه این سازمان صهیونیستی آمده است که 31 درصد از موارد سال گذشته مربوط به فیشینگ، 26 درصد هک شبکه‌های اجتماعی و 18 درصد بدافزار بوده است.

خبرگزاری شینهوا (Xinhua) گزارش داد که بقیه موارد مربوط به آسیب‌پذیری‌ها و نفوذهای سیستم‌های رایانه‌ای، دور زدن مکانیسم‌های شناسایی و اختلال در تداوم عملکرد بوده است.

به گفته کارشناسان، بخش‌هایی که بیشترین آسیب را داشتند، بخش‌های فنی، دولتی، بهداشتی، دانشگاهی و مالی بودند.

اداره سایبری ملی اسرائیل اظهار داشت که تعداد حملات سایبری که برنامه‌های کاربردی محبوب را هدف قرار می‌دهند در سال‌های اخیر افزایش یافته و گزارش‌های روزانه به‌وسیله افراد و مشاغلی که حساب‌هایشان در شبکه‌های اجتماعی هک شده، افزایش یافته است.

موارد معمولی شامل سرقت نام کاربری و رمز عبور از طریق پیام‌های فیشینگ یا حدس زدن، ورود به سیستم و قفل کردن حساب‌ها و سرقت کدهای ورود به سیستم برای برنامه‌های چت است.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.