about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

کاهش هزینه ها با جاده الکتریکی

کشور سوئد به منظور کاهش گازهای گلخانه ای در حال ایجاد جاده هایی است که خودروهای الکتریکی را شارژ می کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از «iflscience»؛ خودروهای الکتریکی روز به روز در حال گسترش هستند؛ اما با وجود همه ی پیشرفت های صورت گرفته، مشکل باتری و سرعت شارژ آن همچنان پا برجا است.

کشور سوئد قصد دارد تا سال 2030، با استفاده از انرژی های تجدید پذیر، 70 درصد از گازهای گلخانه ای تولید شده را کاهش دهد. به همین منظور در قالب پروژه ای به نام «eRoadArlanda» در حال راه اندازی اولین جاده ی شارژ کننده ی خودروهای الکتریکی است.

بر اساس اطلاعات موجود از پروژه ی مذکور، هنگامی که خودروها از سطح این جاده عبور می کنند، شارژ خواهند شد. در این مسیر انرژی الکتریکی از طریق رساناهای کارگذاری شده زیر جاده انتقال می یابد. به عبارت دیگر خودروها از روی راه آهنی الکتریکی عبور می کنند و  انرژی مورد نیاز باتری تأمین می شود. زمانی که خودرو متوقف گردد، سیستم مقدار انرژی دریافتی را محاسبه کرده، هزینه های خودرو و رانندگان را محاسبه کرده، برای آنها ارسال می کند.

جاده های یاد شده نیاز به تأسیس جایگاه های شارژ را از بین می برند؛ همچنین با کوچک تر شدن حجم باتری ها، هزینه های تولید نیز کاهش پیدا می کند.

هانس سل (Hans Säll)، مدیر اجرایی طرح یاد شده گفت:

هیچ گونه مدار الکتریکی در سطح جاده وجود ندارد؛ بلکه به مانند پریز روی دیوار، دو شیار وجود داشته و تأسیسات 5 سانتیمتر زیر آنها قرار گرفته اند. برقی که در این جاده جریان دارد یک ولت است؛ در نتیجه کاربران می توانند حتی با پای برهنه روی آن راه بروند.

سازندگان توضیح می دهند، ریل های مذکور تا 90 درصد تولید کربن را کاهش می دهند. همچنین 75 درصد کم هزینه تر از سوخت های فعلی هستند.

محققان توضیح دادند، بودجه ای 9.5 میلیارد دلاری برای تأسیس 20 هزار کیلومتر جاده ی الکتریکی در نظر گرفته شده است. اگر فرض شود خودروهای الکتریکی با باتری های کوچک هزینه ای مشابه با وسایل نقلیه امروزی دارند، در کمتر از سه سال، هزینه های یاد شده، پرداخت می شوند.

در حال حاضر تنها دو کیلومتر از جاده ی یاد شده تأسیس شده است. پژوهشگران به مدت دو سال روی نوع عملکرد آن در شرایط ترافیکی و آب و هوایی مختلف تحقیق خواهند کرد.

Paragraphs
کاهش
کاهش هزینه ها با جاده الکتریکی
تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.