about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به دلیل ارزش صعودی یکBitcoins ، که در حال حاضر بیش از 800 دلار است، هکرها نظر به  کاهش قیمت رمزگشایی فایل‌ها در بد افزار cryptolocker به نیم Bitcoins دادند.

به دلیل ارزش صعودی یک Bitcoins ، که در حال حاضر بیش از 800 دلار است، هکرها نظر به  کاهش قیمت رمزگشایی فایل‌ها در بد افزار cryptolocker به نیم Bitcoins دادند.
در ابتدا، این بد افزار از قربانیان درخواست کرده بود 2 Bitcoins را به عنوان باج برای رمزگشایی فایل‌های شان پرداخت کنند.
از قربانیانی که قادر به پرداخت باج در یک زمان خاص نبودند، خواسته می‌شود که از خدمات رمزگشایی خود استفاده کنند در صورتی که بخواهند برای دریافت فایل‌های رمزگذاری شده خود به عقب برگردند. با این حال، قربانیان به پرداخت بیشتری نسبت به قبل نیاز پیدا می‌کنند.
نوع جدیدی از بد افزارCryptoLocker  توسط تیم امنیتی F-Secure در 20 نوامبر کشف شده که از کاربران خواسته که  نیمBitcoins را به جای قبل پرداخت کنند./

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.

تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.