about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بررسی‌های یک شرکت معتبر سوئدی نشان می‌دهد امریکا بیش‌ترین حملات سایبری مؤثر را تجربه کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ طبق تحقیقات جدید شرکت مدیریت رمز عبور اسپکوپس (Specops)، در 14 سال گذشته، آمریکا در مقایسه با دیگر کشورها بیشترین حملات سایبری مؤثر را تجربه کرده است.

اسپکوپس اخیراً یافته‌های مطالعاتی خود در مورد حملات سایبری مؤثر بر کشورها بین ماه مه 2006 تا ماه ژوئن 2020 را منتشر کرد. تعریف این شرکت از حملات سایبری مؤثر یعنی حمله سایبری به سازمان‌های دولتی، دفاعی، شرکت‌های پیشرفته و یا جرائم اقتصادی که بیش از 1 میلیون دلار زیان به بار آورده باشد. شرکت اسپکوپس با تجزیه‌وتحلیل داده‌های مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌الملل به این اطلاعات دست‌یافته است.

بر اساس این اطلاعات بین سال‌های 2006 تا 2020 امریکا 156 حمله سایبری مؤثر را تجربه کرده که تنها 30 مورد از این حملات در سال 2018 رخ‌داده است. انگلستان با 47 و هند با 23 موردحمله سایبری مؤثر در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

آلمان با 21 مورد و کره جنوبی با 18 مورد نیز پنج کشور اول را تشکیل می‌دهند، این در حالی است که سایر ابرقدرت‌های جهان مانند چین با 15 مورد و روسیه با 8 مورد تا حد زیادی قادر به پیشگیری از این حملات سایبری بوده‌اند.

یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد اخیراً برخی اعضای کنگره امریکا بر تقویت امنیت سایبری این کشور تأکیددارند. اخیر یک لایحه دوحزبی در امریکا مطرح شد که خواستار ایجاد جایگاهی در دولت بود که به‌عنوان مشاور عالی رئیس‌جمهور در زمینه امنیت سایبری عمل کند. نقشی که علی‌رغم استفاده رؤسای جمهور قبلی، در دولت ترامپ رهاشده است. این لایحه از پیشنهاد کمیسیون سولاریوم فضای مجازی گرفته‌شده است.

طبق مطالعات شرکت اسپکوپس متداول‌ترین روش‌های حملات سایبری مؤثر، DOS، SQL، فرد واسط و حملات فیشینگ بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.