about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گفته کارشناسان، شرکت آی‌بی‌ام از خدمات هوش مصنوعی و ابر با هدف نوسازی کسب و کارها استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ براساس بیانیه مطبوعاتی آی‌بی‌ام (IBM)، شرکت بین‌المللی آمریکایی، این شرکت در حال دستیابی به پیشرفت‌های جدید در حوزه‌های هوش مصنوعی، ابر ترکیبی و محاسبات کوانتومی است تا به مشتریان و شرکای خود در تسریع تحولات دیجیتال، بازگشت جدی‌تر به کار و ساخت اکوسیستم‌های راهبردی برای کسب نتایج بهتر در کسب و کارها کمک کند.

در گزارش شرکت آمده است که هوش مصنوعی برای کمک به مشتریان در دستیابی به پاسخ سؤالات تا 8 برابر سریع‌تر و تقریباً نیمی از هزینه قبلی، از طریق خودکار کردن نحوه دسترسی، تلفیق و مدیریت داده بدون نیاز به جابجایی استفاده خواهد شد.

به گفته کارشناسان، قابلیت جدید دیگر «Watson Orchestrate» است که با اجازه دادن به متخصصان برای شروع کار از طریق یک موتور هوش مصنوعی، با هدف انتخاب مهارت‌های از پیش تعیین شده مورد نیاز برای انجام یک کار، بهره‌وری را در بین کارگران افزایش می‌دهد. این نسخه با برنامه‌ها، ابزارها، داده‌ها و تاریخچه ارتباط برقرار خواهد کرد و به کارگران اجازه می‌دهد تا کارها را از برنامه‌ریزی جلسات گرفته تا تهیه پروپوزال‌ها به سرعت به پایان برسانند.

نسخه «Maximo Mobile» نیز وجود دارد که به انتقال کار با افراد دارای دارایی‌های فیزیکی مانند جاده‌ها با یک رابط بصری جدید، که داده‌های عملیاتی مورد نیاز تکنسین‌ها را در زمان مناسب ارائه می‌دهد، کمک خواهد کرد.

آرویند کریشنا (Arvind Krishna)، رئیس و مدیرعامل آی‌بی‌ام در این خصوص گفت :

«ما به امسال و آخرین لحظه ورود جهان به قرن دیجیتال توجه خواهیم کرد. به همان شیوه الکتریکی کردن كارخانه‌ها و ماشین آلات در قرن گذشته، از ابر هیبریدی برای تزریق هوش مصنوعی به نرم‌افزارها و سیستم‌ها در قرن 21 استفاده خواهیم كرد. و یک چیز مسلم است : این همان آینده‌ای است که باید بر پایه همکاری عمیق صنعت بنا شود. هیچ شرکتی بهتر از آی‌بی‌ام این موضوع را درک نمی‌کند و این یکی از دلایل تقویت سرمایه‌گذاری در اکوسیستم شریک ما است.»

آی‌بی‌ام ماه گذشته «Turbonomic»، ارائه دهنده نرم‌افزار مدیریت عملکرد شبکه و مدیریت منابع کاربردی (ARM) مستقر در بوستون را خریداری کرد. کارشناسان معتقدند که دلیل این خرید کمک به تقویت قابلیت‌های هوش مصنوعی این شرکت بود.

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1405/04/25 - 11:52- آسیا

گسترش زیرساخت‌های دیجیتال و امنیت آنلاین در مالزی

وزارت ارتباطات مالزی اعلام کرد که این کشور قصد دارد زیرساخت‌های دیجیتال و تلاش‌های ایمنی آنلاین را گسترش‌ دهد.

مشارکت
1405/04/25 - 11:41- آسیا

مشارکت پاکستان و آمریکا برای مقابله با حملات سایبری

پاکستان و ایالات متحده در مورد آموزش در زمینه تأمین مالی مبارزه با تروریسم و تحقیقات سایبری گفتگو کردند.

هشدار
1405/04/25 - 11:14- بین الملل

هشدار استرالیا و کشورهای غربی درمورد تشدید فعالیت هکرهای روسی

اداره سیگنال‌های استرالیا و شرکای امنیتی جهانی درخصوص افزایش فعالیت هکرهای روسی هشدار دادند.