about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کریستا، یکی از کاربران اینستاگرام با بیش از 4500 فالوور است که هنگام ورود به اکانتش، متوجه مشکلی می‌شود؛ او از اکانتش خارج شده و هر بار که تلاش می‌کند تا به اکانتش وارد شود، پیغامی مبنی بر اینکه «این نام کاربری وجود ندارد» را می‌بیند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ «کریستا» (Krista) یکی از کاربران اینستاگرام با بیش از 4500 فالوور است که در شنبه و هنگام ورود به اکانتش، متوجه مشکلی می‌شود؛ او از اکانتش خارج شده و مسئله اینجاست هر بار که تلاش می‌کند تا به اکانت اینستاگرامش وارد شود، پیغامی مبنی بر اینکه «این نام کاربری وجود ندارد» را می‌بیند.

کریستا بعدها متوجه می‌شود که عکس پروفایل و شماره تلفنش تغییر کرده است. بنابراین تصمیم می‌گیرد تا به کمک ایمیل رمز ورود جدیدی را برای اکانتش درخواست کند. غافل از اینکه اکانتش هم به یک ایمیل جدید روسی لینک متصل بود: اکانت او هک شده بود. کریستا تنها یک نمونه از قربانی این اتفاق به حساب می‌آید و تاکنون کاربران مختلفی گزارش مشکلی مشابه را داده‌اند.

در طول هفت روز گذشته بیش از 5000 توییت با همین مضمون ارسال شده و بعضی از اعضای فروم‌هایی همانند ردیت هم از هک اکانت‌هایشان خبر داده‌اند. با توجه به اطلاعات به دست آمده، به نظر می‌رسد بین اکانت‌ قربانی‌های باگ جدید اینستاگرام یک سری اشتراکات وجود دارد؛ بعد از هک نام کاربری و عکس تغییر کرده، بیو حذف شده و اکانت هم به یک ایمیل روسی اتصال یافته است.

قضیه زمانی جالب‌تر می‌شود که بدانید تایید هویت دو مرحله‌ای نیز تغییری در اصل قضیه ایجاد نکرده و بعضی از کاربرانی که اکانت‌هایشان هک شده، این ویژگی را فعال کرده‌ بودند. البته هکرها هیچ پستی اضافه یا حذف نکرده‌اند و تنها اطلاعات پروفایل کاربری تغییراتی داشته است.

اینستاگرام در بیانیه‌ای اعلام کرده به مشکل آگاه است و سعی دارد تا آن را برطرف کند. در همین راستا بعضی از اکانت‌های کاربران به آن‌ها برگردانده شده، اگرچه بعضی دیگر با وجود ارسال گزارش به اینستاگرام همچنان مشکل‌شان برطرف نشده و به همین خاطر تصمیم گرفتند تا اکانت جدیدی بسازند

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.