about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

واتس اپ با 50 میلیون کاربر فارسی ایرانی به شبکه اجتماعی و پیام‌رسان اول ایران تبدیل‌شده است و بعدازآن تلگرام رتبه دوم و اینستاگرام رتبه سوم رادارند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، با بررسی مرکز پژوهشی «بتا» بر اساس داده‌های شبکه‌های اجتماعی واتس اپ با 50 میلیون کاربر فارسی ایرانی به شبکه اجتماعی و پیام‌رسان اول ایران تبدیل‌شده است و بعدازآن تلگرام با 49 میلیون ازنظر تعداد کاربر در سطح دوم و اینستاگرام با 47 میلیون رتبه سوم را دارا هستند.
نکته بسیار مهم رشد اپلیکیشن لایکی است که در مدت کوتاهی در میان نوجوان به بیش از 11میلیون کاربر ایرانی دست پیداکرده است که نوع فعالیت و سطح اثرگذاری آن به صورت جدی روی نو حوانان است و محتواهای مخصوص خود را دارد.
ازنظر مصرف ساعت و حجم داده البته هنوز اینستاگرام برتر شبکه اجتماعی است که بیشترین زمان را از کاربران ایرانی می‌گیرد.
در میان اپلیکیشن ایرانی سروش با حدود 12 میلیون کاربر و بله با حدود 7.5 میلیون کاربر در حال فعالیت هستند.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.