about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، موتور جست‌وجوی چینی بایدو، کتابخانه‌ای برای توسعه‌دهندگان ارائه کرده که دارای درب پشتی است. این کتابخانه دارای تابع‌های مخربی است که به هکرها اجازه دسترسی به سامانه‌ی کاربر را می‌دهد. وجود این درب پشتی 100 میلیون کاربر اندروید را در معرض خطر قرار داده است.

کتابخانه‌ای که بایدو ارائه می‌کند، موپلاس (Moplus) نام دارد. حدود 14هزار نرم‌افزار اندرویدی از این کتابخانه در توسعه‌ی خود بهره برده‌اند. این نرم‌افزارها درمجموع 100 میلیون بار دانلود شده‌اند که همه‌ی کاربران آن‌ها در معرض خطر هستند.

 

محققان امنیتی ترندمیکرو آسیب‌پذیری "wormhole" را در موپلاس شناسایی کرده‌اند که اجازه می‌دهد تجهیزات اندرویدی ارتباط HTTP را با سرور هکرها برقرار سازند. این ارتباط بدون آنکه کاربر متوجه شود، برقرار می‌شود.

موپلاس از پورت‌های 6259 و 40310 استفاده می‌کند که توانایی ارسال پیامک، برقراری تماس تلفنی، شناسایی اطلاعات تلفن، لیست نرم‌افزارهای نصب‌شده، دانلود و آپلود فایل و شناسایی مکان کاربر را دارد. هم‌چنین اگر گوشی روت شده باشد، می‌تواند نرم‌افزارهای دلخواه را نصب کند.

به گزارش محققان امنیتی، این آسیب‌پذیری از Stagefright هم خطرناک‌تر است، زیرا به پیاده‌سازی مهندسی اجتماعی و فریب کاربر نیاز ندارد؛ فقط کافی است به پورت‌های موردنظر متصل شد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.