about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت NQ Mobile بدافزار تقلبی دیگری را با نام «Copycat App» شناسایی کرده‌است

شرکت NQ Mobile بدافزار تقلبی دیگری را با نام «Copycat App» شناسایی کرده‌است که کاربران اندرویدی را در چین و سایر کشورهای جنوب شرق آسیا هدف قرار می‌دهد. زمانی که کاربر تصمیم به به‌روز‌رسانی با این برنامه بگیرد، به طور خودکار برنامه‌های دیگری توسط این برنامه‌ی جعلی در پس‌زمینه بارگیری می‌شود که از اطلاعات کاربر استفاده می‌نماید.
Copycat App که با نام «a.frau.longjian.a» شناسایی شده در قالب به‌روز‌رسانی برنامه‌ی بسیار محبوب NetDragon 91 ظاهر می‌شود.
عمده‌ترین رفتار مخرب این برنامه‌ از این قرار است:
    عضویت در سرویس‌های پولی از طریق پیامک و بدون اطلاع کاربر که در نتیجه‌ی آن صورت‌حساب ناخواسته و زیادی برای کاربر ایجاد می‌شود.
    دسترسی و جمع‌آوری جزییات مختلفی درباره‌ی دستگاه کاربر مانند اطلاعات تلفن(اعم از شماره‌ی تلفن) و برنامه‌های کاربر و ورود به حریم خصوصی وی.

ظاهراً تاکنون کاربرانی از چین، آنگولا، هنگ‌کنگ، عراق، ماکائو، مالزی، سنگاپور، تایوان و ویتنام به این بدافزار آلوده شده‌اند.

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.