about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

کاخ سفید: استیبل کوین‌ها باید محدود شوند

کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای در ارتباط با قانون‌گذاری استیبل کوین‌ها اعلام کرده است که احتمال وضع محدودیت برای آن دسته از ارزهای دیجیتال باثبات که با چند ارز فیات پشتوانه‌سازی می‌شوند وجود دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از «The Block»، کارگروه بازارهای مالی این بیانیه را منتشر کرده است. این کارگروه با دستور ریاست‌جمهوری آمریکا و زیر نظر وزارت خزانه‌داری فعالیت می‌کند و وظیفه آن ارائه پیشنهادهای قانونی به رئیس‌جمهور و قانون‌گذاران فدرال است.
این گروه با اشاره به اهمیت اقدامات در حوزه مبارزه پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم اعلام می‌کند که احراز هویت و اجرای سیاست‌های مشتری برای تمام طرفین، حتی کیف پول‌های غیرامانی، ضروری است. این بیانیه در حالی منتشر می‌شود که پیش‌تر نهاد نظارت بر جایم مالی (FINCEN)، قانونی پیشنهادی ارائه کرده بود که در صورت تصویب، احراز هویت برای انجام تراکنش‌ها بین ارائه‌دهندگان خدمات مالی و کیف پول‌های غیرامانی ضروری می‌شود.
در این گزارش آمده است که عرضه‌کنندگان استیبل کوین‌ها باید قادر باشند تا همسو با قوانین تحریم‌ها عمل کنند و امکان خریداری و آزادسازی سرمایه‌ها را داشته باشند. از آنجایی که استیبل کوین‌هایی مثل دای (Dai) با پشتوانه ارزهای دیجیتال کار می‌کنند و پشتوانه ارزهای فیات ندارند، مشخص نیست که چطور تحت الزامات پیشنهادی این کارگروه فعالیت خواهند کرد.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است که این احتمال وجود دارد که استیبل کوین‌ها باعث ایجاد «تهدیدهایی برای ثبات مالی بین‌المللی» بشوند. کارگروه بازارهای مالی پیشنهاد می‌کند که اقداماتی برای جلوگیری از ایجاد اختلال توسط این استیبل کوین‌ها در توانایی ارزهای ملی اتخاذ شود.
جاستین موزینیچ (Justin Muzinich)، معاون وزارت خزانه‌داری، در ارتباط با این بیانیه می‌گوید:
این بیانیه بیانگر ترویج و اهمیت بهره‌مندی از نوآوری برای رسیدن به اهداف مهم در راستای امنیت ملی و ثبات اقتصادی است. قانون‌گذاران به‌صورت گسترده سوگیری استیبیل کوین‌ها را رصد می‌کنند و امیدواریم در آینده صحبت‌های بیشتری در این باره انجام شود.

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.