about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وزارت صنعت فناوری و اطلاعات چین به شرکت‌های فناوری از جمله علی بابا و تنسنت اعلام کرد از این پس نباید لینک وب سایت‌های یکدیگر را در پلتفرم‌هایشان مسدود کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، طبق گزارش جدید یک منبع آگاه و ناشناس وزارت صنعت و اطلاعات فناوری چین استانداردهایی برای شرکت‌های فناوری جهت سرویس‌های پیامکی پیشنهاد کرده و همچنین به آنها اعلام کرده باید تا مهلت معینی هرگونه لینک مسدود شده مربوط به سرویس‌های رقیب را باز کنند.

بر اساس اطلاعات موجود این جزئیات در جلسه‌ای با شرکت‌های بزرگ از جمله علی بابا، تنسنت، بایت دنس، بایدو و ۲ تولید کننده موبایل اعلام شده است.

اگر شرکت‌ها از این دستور اطاعت نکنند، وزارتخانه مذکور به اقدامات دیگری متوسل خواهد شد. دستور جدید وزارت صنعت و فناوری ارتباطات چین جدیدترین گام این کشور برای تعیین قوانینی در صنایع مختلف از فناوری گرفته تا سرگرمی و بازی‌های رایانه‌ای است.

فضای اینترنت چین تحت تسلط چند شرکت بزرگ فناوری است که لینک‌ها و سرویس‌های رقیب را در پلتفرم‌های خودشان مسدود می‌کنند. به این ترتیب آنها محیطی را ایجاد می‌کنند که تحلیلگران آن را باغ‌های محصور می‌نامند.

در ماه‌های اخیر رگولاتورهای چینی شرکت‌های داخلی را به ایجاد انحصار و محدود کردن گزینه‌های انتخاب مشتریان متهم کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.