about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت بازرگانی چین در قالب بیانیه‌ای اعلام کرد قانون اخیر آمریکا درباره تراشه ها، تجارت جهانی را مختل می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ وزارت بازرگانی چین به تازگی رسما اعلام کرد که قانون جدید تراشه‌ها که به تازگی کنگره آمریکا آن را تصویب کرده، تجارت جهانی و زنجیره ذخایر جهانی نیمه رسانا‌ها را مختل می‌کند.

وزارت بازرگانی چین در ادامه بیان داشت که این کشور، تحولات و اجرای قانون آمریکا را بررسی و رصد می‌کند و برای حفاظت از حقوق خود اقدامات مناسب را انجام خواهد داد.

پنج شنبه گذشته مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا، قانونی را برای اعطای یارانه به تولید نیمه رسانا‌ها در داخل تصویب کرد که هدف آن توانمندسازی این کشور برای مقابله و رقابت با تراشه سازان خارجی (مخصوصا چینی) است.

مجلس نمایندگان آمریکا اعطای یارانه ۵۲ میلیارد دلاری برای تولید قطعات نیمه رسانا و اعتبار مالیاتی ۲۴ میلیارد دلاری برای کارخانه‌های تراشه سازی را تأیید کرده است.
شایان ذکر است که کمبود جهانی تراشه، صنایع مختلف از جمله خودروسازی، محصولات الکترونیکی، تجهیزات پزشکی، تسلیحات و ... را با چالش مواجه کرده است و به همین دلیل برخی شرکت‌ها مجبور به کاهش تولیدات خود شده اند.

تازه ترین ها
تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.