about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

چین بزرگترین جاسوس سایبری دنیا در سال 2012 شد

سازمان تحقیقات صنعتی و دولتی آمریکا اعلام کرد، هکرهای وابسته به دولت چین طی سال گذشته بزرگترین و موفق‌ترین گروه‌ جاسوسی سایبری در جهان بوده‌اند.

موسسه خبری سایبربان: سازمان تحقیقات صنعتی و دولتی آمریکا با انتشار گزارشی اعلام کرد، تحلیل‌های انجام شده روی صدها هزار سند و مدرک موجود نشان می‌دهد که هکرهای وابسته به دولت چین طی سال گذشته بزرگترین و موفق‌ترین گروه‌ جاسوسی سایبری در جهان بوده‌اند.
هکرهای وابسته به دولت چین طی سال گذشته بزرگترین و موفق‌ترین گروه‌ جاسوسی سایبری در جهان بوده‌اند. اگرچه هکرهایی که با هدف‌های مالی فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند، بیشترین سهم از حملات سایبری جهان را برعهده دارند، اما در حوزه جاسوسی‌های سایبری برای اموال و سرمایه‌های معنوی، کشور چین در سال گذشته سردمدار بوده است.
«گزارش تحقیقات سرقت اطلاعاتی ۲۰۱۳» مربوط به این بررسی‌ها را مرکز RISK Team وابسته به شرکت Verizon به همراه ۱۸ همکار خود از آمریکا و مقامات دیگر دولت‌های جهان تهیه و تنظیم کرده است.
این طور که در این گزارش آمده است، از بین ۱۲۰ جاسوسی‌ سایبری سال گذشته برای مراکز دولتی، ۹۶ درصد را گروه‌های وابسته به دولت چین انجام دادند و منبع ۴ درصد مابقی ناشناخته باقی ماند.
«وید بیکر»(Wade Baker) مدیر مرکز RISK Team در این خصوص گفت: «این یک نتیجه تعجب‌آور است و ما نیز شگفت‌زده شده‌ایم.»

تازه ترین ها
خالق
1405/04/10 - 15:41- تلگرام

خالق تلگرام: منتظر بیت کوین ۱ میلیون دلاری باشید!

پاول دوروف خالق تلگرام با اشاره به آینده بیت کوین اعلام کرد که هرگز دارایی‌های خود را نفروخته و پیش بینی قیمت بیت کوین یک میلیون دلاری را بسیار منطقی می‌داند.

بررسی
1405/04/10 - 15:19- جرم سایبری

بررسی آخرین وضعیت حمله سایبری به زیرساخت‌های بانکی

آخرین وضعیت مقابله با حمله سایبری به زیرساخت های بانکی، تاب آوری فنی و زیست بوم محتوایی کشور در شورای معین شورای عالی فضای مجازی بررسی شد.

کمیته
1405/04/10 - 15:14- امنیت زیرساخت

کمیته مشترک وزارت ارتباطات و مجلس در زمینه امنیت سایبری تشکیل می‌شود

وزیر ارتباطات گفت: توجه به گزارش‌ها درباره آسیب‌پذیری دستگاه‌ها، به‌ویژه در حوزه بانکی، دغدغه مشترکی میان وزارت ارتباطات و اعضای کمیسیون امنیت ملی وجود دارد.