about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

فیسبوک چند وقتیست که در برابر قوانین و مقررات نرمش نشان می دهد و حالا به شفاف سازی روی آورده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مارک زاکربرگ به تازگی سرمقاله ای را در بخش خبری فیسبوک منتشر کرده و چهار ایده را در مورد نظم بخشیدن به اینترنت مطرح نموده که می توان از آنها در سطح جهانی هم استفاده کرد.

او معتقد است اول از همه دولت ها باید سطح مرجعی را برای محتوای اینترنتی مشخص کنند و با استفاده از فیلترینگ از اشاعه محتوای نامناسب در پلتفرم های مختلف جلوگیری نمایند. فیسبوک نمی خواهد در این زمینه تصمیم گیرنده اصلی باشد و زاکربرگ از کمیته ای مستقل برای تعیین مبنای محتوا صحبت می کند.

مدیر عامل فیسبوک همچنین از مقرراتی دم می زند که «استانداردهای مشترک» را برای احراز هویت اشخاص تعیین کنند، به خصوص افراد حقیقی یا حقوقی که در حوزه تبلیغات سیاسی فعالیت می کنند. او به برقراری «چارچوب هماهنگ جهانی» برای حفظ محرمانگی اطلاعات هم امیدوار است، چیزی شبیه GDPR اتحادیه اروپا که حفاظت از اطلاعات شخصی را بدون تخریب اینترنت فراهم سازد.

به جز موارد فوق، زاکربرگ می گوید باید قابلیت انتقال اطلاعات بین سرویس های مختلف را تضمین کرد، موضوعی که در «پروژه انتقال داده» پیش بینی شده است. حفاظت از اطلاعات در زمان انتقال بین سرویس های مختلف هم موضوع دیگریست که باید متولی مشخصی داشته باشد.

بیانیه خبری زاکربرگ شاید نویدبخش حرکت سریع فیسبوک به سمت محرمانگی و حفاظت از اطلاعات کاربران باشد، اما می توان آن را تقابل با درخواست سیاستمداران برای وضع قوانین سختگیرانه برای فیسبوک دانست. شاید زاکربرگ می خواهد تلویحاً به مراجع قانونگذاری بفهماند که چه نوع قوانینی را خواهد پذیرفت. از طرفی بحث اثربخشی سرمقاله زاکربرگ هم مطرح است. اینکه بدانیم مدیرعامل فیسبوک چه می خواهد ایرادی ندارد، ولی جلب نظر مساعد کشورهای دیگر کار ساده ای نخواهد بود، به خصوص در حال حاضر که این شبکه اجتماعی چندان محبوب نیست.

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.