about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس برای چهارمین سال گزارش سالانه خود را منتشر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس (NCSC) مدعی شد در طول چهارمین سال فعالیت خود، از کشور انگلیس در برابر 723 حادثه سایبری دفاع کرده که نزدیک به 200 مورد آن مربوط به ویروس کرونا بوده است.

طبق چهارمین بررسی سالانه مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس، این سازمان از تاریخ 1 سپتامبر 2019 تا 31 اوت 2020 به‌طور متوسط هرماه 60 حمله سایبری در انگلستان را دفع کرده است.

این سازمان که مرجع فنی انگلستان در زمینه حملات سایبری است، بخشی از ستاد ارتباطات این کشور (GCHQ) است.

سازمان یادشده در سال 2017، 590 در سال 2018، 557 و در سال 2019، 658 حمله سایبری را دفع کرده است.

لیندی کامرون (Lindy Cameron) مدیرعامل این سازمان در این رابطه چنین اظهار داشت:

این گزارش وسعت کارهای ارائه‌شده توسط مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس در یک سال گذشته را نشان می‌دهد که بیشتر با موضوع کرونا مرتبط بوده است. کارشناسان ما در چندین جبهه در حال فعالیت هستند از مدیریت صدها حادثه سایبری گرفته تا محافظت از نهادها و افرادی که دورکار هستند.

وی همچنین خاطرنشان کرد:

این کار تنها با حمایت عالی دولت، مشاغل و شهروندان حاصل‌شده است و من از آن‌ها می‌خواهم كه به مشاركت در امنیت سایبری جمعی ادامه دهند.

به‌علاوه این سازمان مدعی شد در بازه زمانی یادشده (2019 تا 2020) 166 هزار و 710 URL, را شناسایی و نابود کرده که 65 درصد آن‌ها ظرف مدت 24 ساعت انجام‌شده است.

در ادامه این گزارش آمده که مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس علاوه بر ارزیابی 414 تهدید، از 1200 قربانی نیز پشتیبانی کرده است.

این مرکز در خصوص سامانه خود نیز چنین توضیح داد:

سامانه‌ی گزارش ایمیل‌های مشکوک (Suspicious Email Reporting Service) در چهار ماه اول تأسیس خود 2.3 میلیون گزارش از مردم دریافت کرد که منجر به شناسایی و نابودی هزاران وب‌سایت مخرب شد.

طبق توضیحات این مرکز انگلیسی، بیشتر تلاش‌های این مرکز در سال چهارم در زمینه ویروس کرونا بوده و این نهاد با بررسی بیش از 1 میلیون آدرس IP خود نزدیک به 51 هزار آسیب‌پذیری را شناسایی و برطرف کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.