about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

موسسه خبری سایبربان: با توجه به گزارشی از تایمز هند، بیان شده است که مایکروسافت مذاکره ای را با تولید کنندگان گوشی‌های هوشمند، برای تولید دستگاه‌های ویندوزفون مقرون به صرفه در کشور هندوستان انجام داده است.
شرکت مایکروسافت پیش‌تر در کنفرانس مطبوعاتی خود در کنگره جهانی موبایل در بارسلونا اعلام کرده بود که شرکای جدیدش، یعنی شرکت‌های Lava و Karbonn برای تولید تلفن‌های هوشمند مبتنی بر سیستم عامل ویندوز در هند می‌باشند.
به گفته مایکروسافت، چشم پوشی از پرداخت هزینه مجوز در ثابت کردن معامله با تولید کنندگان تجهیزات اصلی محلی کمک شایانی را به این شرکت در تولید محصولات خواهد کرد.
جدیدترین حرکت مایکروسافت که تعجب آور است، اینست که سیستم عامل خود را به صورت رایگان حتی به نوکیا هم نداده است، که از سال 2011  تولید کننده اصلی گوشی‌های ویندوز فون نیز بوده است. با این حال، نوکیا مبلغی معادل 250 میلیون دلار را در هر سه ماه از شرکت مایکروسافت به عنوان پرداخت‌های پشتیبانی از پلت فرم  دریافت می‌کند.
یک مدیر ارشد از یک شرکت هندی که نامش ذکر نشده، در مورد چشم پوشی از پرداخت هزینه مجوز ویندوز فون می‌گوید که " ما برای گوشی‌های ویندوزفون طراحی شده، هزینه مجوزی را به مایکروسافت پرداخت نمی‌کنیم. واضح است که این شرکت به بررسی مدل‌های جدید از  ویندوفون پرداخته است. باید متوجه این موضوع بود که مدل‌های قدیمی‌تر که در آنها مجوز سیستم عامل نیز وجود دارد، به خوبی کار نمی‌کنند، حتی با پشتیبانی نوکیا. "
چندین گزارش در گذشته بیان شده بود که مایکروسافت در حال تلاش برای ایجاد انگیزه در بین تولید کنندگان برای توسعه گوشی‌های هوشمند ویندوزفون با ارائه مبلغی معادل 1 میلیارد دلار سالانه به آنها می‌باشد.
به نظر می‌رسد این شرکت در گسترش دسترسی به گوشی‌های هوشمند خود ناکام مانده است حتی اگر این موضوع به معنای درنظر نگرفتن برخی از سودهای خود در کوتاه مدت باشد./
 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.