about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

چشم‌پزشکی به نام ویووی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ درگذشته برنامه‌هایی برای تلفن هوشمند منتشر شد که امکان تهیه‌ی نوار قلب یا بررسی بیماری روحی را برای کاربر فراهم می‌کرد. به تازگی دانشمندان شرکت مشاوران کمبریج1 (Cambridge Consultants)، هدستی به نام ویووی (Viewi) ایجاد کرده‌اند که به کاربر اجازه می‌دهد بدون مراجعه به پزشک، امکان مبتلا شدن به بیماری آب‌سیاه (glaucoma) را در خود بررسی کند.
بیشتر از 60 میلیون نفر در سراسر دنیا به بیماری آب‌سیاه مبتلا هستند. در این بیماری عصب بینایی مردم به علت فشار بالای مایع درون چشم آسیب می‌بیند. این بیماری تا زمانی که نیمی از بینایی از بین نرود قابل‌تشخیص نیست و آسیب غیرقابل درمانی را به فرد مبتدا وارد و در نهایت باعث نابینایی افراد می‌شود.
هم‌اکنون مردم برای بررسی سلامت چشم خود باید در دوره‌های زمانی ثابت به پزشک مراجعه کرده و آزمایش بدهند. در این آزمایش نقاطی نورانی از زاویه‌های مختلف نشان داده ‌شده و زمانی که کاربر آن‌ها را می‌بیند باید دکمه‌ای را فشار بدهد. هدست ویووی عملکردی کاملاً مشابه دارد؛ اما هزینه‌ی بسیار کمتری برای تهیه آن موردنیاز است. درحالی که برای هر وسیله‌ی مورد استفاده در بیمارستان‌ها باید 20 هزار دلار هزینه پرداخت شود، هدست مذکور تنها حدود 20 دلار قیمت دارد.
کاربران برای استفاده از هدست ویووی باید تلفن هوشمند خود را در محفظه‌ی آن قرار داده و آن را مقابله چشمان خود قرار دهند. سپس نقاط نورانی در جهت‌های مختلف نمایش داده شده و زمانی که کاربر آن را می‌بیند باید دکمه‌ای را که از طریق بلوتوث با هدست در ارتباط است فشار دهد.
مدت‌زمان موردنیاز برای انجام آزمایش به کمک ویووی تنها 5 دقیقه است و کاربران می‌توانند از نتیجه‌ی آن آگاه شوند، از طرفی اطلاعات آزمایش با پزشک کاربر به اشتراک گذاشته می‌شود تا از پیشروی بیماری جلوگیری بشود.

 

 

______________________________

1- مشاوران کمبریج، یک شرکت بین‌المللی است که در زمینه‌ی مشاوره برای توسعه فناوری‌های مختلف فعالیت می‌کند و خدماتی مانند تحقیق و توسعه ارائه می‌دهد.

 

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.