about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

چرا باید سیم‌کارت‌های اضافی را مسدود کرد؟

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا درباره علت مسدود سازی سیم‌کارت‌های اضافی توسط کاربران توضیحاتی داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛ سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا گفت: مجرمان سایبری با ثبت سیم‌کارت اپراتورهای مختلف به نام کاربران و بدون اطلاع آنان، اقدام به بهره‌برداری از آن‌ها برای ایجاد کانال‌ها، گروه‌ها، سایت‌ها و درگاه‌های جعلی برای فریب کاربران کرده و حسابشان را خالی می‌کنند.
وی افزود: در صورت ارتکاب اعمال مجرمانه و یا ایجاد هرگونه مزاحمت و سوءاستفاده از طریق سیم‌کارت، این مالک سیم‌کارت است که در مرحله اول باید پاسخگو باشد، زیرا قانون وی را دارنده و مالک سیم‌کارت می‌شناسد.
سرهنگ رجبی گفت: کاربرانی که دارای سیم‌کارت‌های فعال هستند و از آن‌ها استفاده نمی‌کنند و از طرفی این سیم‌کارت‌ها متعلق به آن‌ها و به نامشان است، باید آن‌ها را غیرفعال کنند تا در آینده توسط کلاهبرداران و سودجویان دچار دردسر نشوند.
 

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.