about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مدیر عامل گوگل اعلام کرد این کمپانی به زودی فناوری چت بات متکی بر هوش مصنوعی (AI) را مستقیماً به موتور جستجوی گوگل می‌آورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مدیر عامل گوگل اعلام کرد این کمپانی به زودی فناوری چت بات متکی بر هوش مصنوعی (AI) را مستقیماً به موتور جستجوی گوگل می‌آورد. با این حال هنوز روشن نیست گوگل از هوش مصنوعی Bard که جنجالی شده بود استفاده می‌کند یا نه. اطلاعات بیشتر را در شهر سخت افزار بخوانید.

هوش مصنوعی به موتور جستجوی گوگل اضافه می شود
می دانیم اضافه شدن هوش مصنوعی مشهور ChatGPT به موتور جستجوی بینگ مایکروسافت باعث رشد محبوبیت آن شده است. هرچند بینگ AI بی نقص هم نیست، اما مایکروسافت حتی چت بات هوش مصنوعی را به آفیس آورده است و هیجان انگیز به نظر می‌رسد.

اخیراً وال استریت ژورنال مصاحبه تازه‌ای با ساندار پیچای، مدیر عامل گوگل را منتشر کرده است که خبر از اضافه شدن چت بات هوش مصنوعی به موتور جستجوی گوگل می‌دهد. جالب اینکه مدیر عامل مایکروسافت مستقیماً به هوش مصنوعی Bard این کمپانی اشاره نکرده است و در عوض بر روی به‌کارگیری مدل‌های زبانی بزرگ (LLMs) دست گذاشته است که چنین سیستم‌هایی متکی بر آنها هستند.

بد نیست اشاره کنیم هوش مصنوعی Bard گوگل در یک تبلیغ دچار اشتباه فاحش شده بود که نمی‌تواند اتفاق خوبی برای گوگل باشد.

آقای پیچای تاکید کرده در آینده کاربران می‌توانند مستقیماً سؤالات خود را از موتور جستجوی گوگل بپرسند تا توسط هوش مصنوعی به آن پاسخ داده شود. به این ترتیب به نظر می‌رسد کاربر از مراجعه مستقیم به چت بات گوگل بی نیاز خواهد شد.

متأسفانه مدیر عامل گوگل هیچ اشاره‌ای به زمان ادغام موتور جستجوی گوگل با چپ بات هوش مصنوعی نکرده است. البته همین حالا هم گوگل از مدل‌های زبانی بزرگ و ابزارهای متکی بر هوش مصنوعی برای موتور جستجوی خود استفاده می‌کند اما کاربران مستقیماً با آنها نمی‌توانند تعامل کنند و بخشی از زیرساخت نرم افزاری موتور جستجوی گوگل هستند.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.