about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

منابع آگاه خبر داده‌اند که شرکت پی پل به‌دنبال بررسی شرایط برای عرضه یک استیبل کوین است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از «The Block»، چهار منبع آگاه خبر داده‌اند که شایعاتی پیرامون توسعه یک استیبل کوین توسط پی پل به گوش می‌رسد. طبق اعلام این منابع، پی پل برای توسعه چنین ارزی، احتمالاً‌ با شرکتی ثالث همکاری خواهد کرد.

گفته می‌شود که اوا لبز (Ava Labs)، توسعه‌دهنده بلاک چین اولنچ، یکی از شرکت‌هایی است که پی پل برای توسعه استیبل کوین خود با آنها مذاکراتی را انجام داده است. هنوز مشخص نیست که پروتکل‌های دیگر هم در مذاکرات پی پل حاضر بوده‌اند یا نه.

یکی از سخنگوهای پی پل در مصاحبه‌ای اعلام کرد:

پی پل، به‌عنوان یکی از فعالان مورداطمینان این حوزه، همچنان به بررسی پتانسیل‌های ارزهای دیجیتال، زیرساخت‌های خدمات مالی دیجیتال و روش‌هایی که تجارت دیجیتال را تسهیل می‌کند، ادامه می‌دهد.

او در ادامه افزود:

به‌عنوان یک شرکت جهانی که با نهادهای قانون‌گذار و شرکای تجاری در سرتاسر دنیا همکاری می کنیم تا نسل جدید سیستم‌های مالی را شکل دهیم، پی پل همواره در حال بررسی فناوری‌هایی بوده است که رسیدن به این اهداف را محقق می‌کند. این در حالی است که شایعات و گمانه‌زنی‌ها بیانگر برنامه‌های شرکت نیست.

در صورتی که پی پل چنین پروژه‌ای را پیش برده باشد، می‌توان آن را قدمی بسیار بزرگ در بحث فعالیت‌های ارزهای دیجیتال این شرکت دانست. شایان ذکر است که استیبل کوین‌ها، ارزهای دیجیتالی هستند که ارزشی ثابت دارند و پشتوانه آنها ارز رایجی است که یک بانک مرکزی عرضه می‌کند. از دیگر ویژگی‌های استیبل کوین‌ها می‌توان به استفاده از شبکه بلاک چینی اشاره کرد. داده‌های بازار نشان می‌دهد که در حال حاضر بیش از ۸۰ میلیارد دلار استیبل کوینِ در چرخه وجود دارد.

یکی از منابع نزدیک به پی پل در ارتباط با پروژه پی پل گفت:

به نظر می‌رسد که آنها بیش از آنکه به دنبال ساختن چیزی جدید برای خودشان باشند، می‌خواهند با یک استیبل کوین همکاری کنند؛ چراکه فکر می‌کنم در این صورت زودتر به بازار وارد می‌شوند و فکر می‌کنم که این موضوع دغدغه اصلی آنهاست.

مدت‌ها است که شایعاتی در مورد جاه‌طلبی‌های پی پل منتشر می‌شود. یکی دیگر از منابع آگاه از این خبر به‌عنوان «رازی که همه می‌دانند» یاد کرد.

پاییز سال گذشته، پی پل اعلام کرد که کاربرانش می‌توانند ارزهای دیجیتال خریدوفروش کنند. این اتفاق پس از آن رخ داد که پی پل با استارت‌آپ پکسوس (Paxos) قرارداد همکاری امضا کرد. از آن زمان تا به حال، این شرکت فعالیت خود در حوزه ارزهای دیجیتال را گسترده‌تر کرده است. ماه گذشته هم پی پل اعلام کرد که شرکت کرو (Curv) را خریداری کرده است.

تازه ترین ها
تقویت
1405/04/22 - 16:05- آسیا

تقویت هنجارهای سایبری سازمان ملل توسط تایلند

مؤسسه تحقیقات خلع سلاح سازمان ملل متحد با همکاری دولت تایلند، گام تازه‌ای برای تقویت اجرای هنجارهای سایبری سازمان ملل در سطح ملی برداشت.

راه
1405/04/22 - 15:57- هوش مصنوعي

راه حل مقابله با حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی

کارشناسان امنیت سایبری معتقدند با گسترش سریع استفاده از هوش مصنوعی در حملات سایبری، سازمان‌ها و نهادهای دولتی برای دفاع مؤثر از زیرساخت‌های خود ناچارند از هوش مصنوعی در کنار نظارت انسانی، معماری اعتماد صفر و چارچوب‌های جدید حاکمیتی استفاده کنند.

تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.