about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

پی‌پال؛ ازکارافتادن برنامه‌های همراه

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت خدمات پرداخت اینترنتی پی‌پال می‌گوید تا حدود یک ماه دیگر یعنی 30 ژوئن ارائه خدمات از طریق برنامه‌های همراه خود که برای سیستم‌عامل‌های ویندوز فون، بلاک بری و فایر او اس آمازون طراحی‌شده‌اند را متوقف می‌کند.

علت این تصمیم تعداد اندک کاربرانی است که از سیستم‌عامل‌های همراه یادشده برای دسترسی به خدمات پی‌پال استفاده می‌کنند. به‌بیان‌دیگر اکثریت مطلق مشترکان پی‌پال کاربر اندروید و آی او اس هستند.

اگرچه این تصمیم‌گیری در مورد ویندوز فون و بلک‌بری چندان عجیب و غیرمنتظره به نظر نمی‌رسد، اما با توجه به موقعیت خاص آمازون به‌عنوان یک فروشگاه بزرگ اینترنتی که خود عرضه‌کننده تبلت های کیندل فایر است انتظار نمی‌رفت آمازون هم مشمول این تصمیم شود.

پی‌پال هنوز خود توضیحات چندانی در این مورد ارائه نکرده و صرفاً ادعا کرده که این تصمیم به طراحی برنامه‌های همراه بهتری برای اندروید و آی او اس منجر می‌شود. در بخشی از بیانیه پی‌پال در این مورد آمده است: چنین تصمیمی برای ما دشوار بود؛ اما معتقدیم با این کار می‌توانیم منابعمان را برای بهبود تجربه کاربری مشتریان اختصاص دهیم.

کاربران گوشی‌های مجهز به سیستم‌عامل‌هایی که دیگر توسط پی‌پال پشتیبانی نمی‌شوند باید از مرورگر گوشی برای مراجعه به پی‌پال و دسترسی به خدمات پرداخت مالی استفاده کنند.

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.