about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

به نقل از خبرگزاری مهر، غلامرضا داداش زاده (معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، در مورد انتشار برخی خبرها در سایت‌های اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی مبنی بر ورود اپراتورهای تلفن همراه به حریم شخصی مشترکان با نصب یک اپلیکیشن روی سیم‌کارت، اظهار داشت: این موضوع را از طریق امنیت شبکه پیگیری خواهیم کرد.

وی بابیان اینکه در این زمینه به اپراتورهای تلفن همراه تذکر داده‌شده است خاطرنشان کرد: تا زمانی که صحت‌وسقم ورود اپراتورها به حریم خصوصی مشترکان که گفته‌شده از طریق نصب اپلیکیشن روی سیم‌کارت صورت می‌گیرد مشخص نشود نمی‌توان در این موردنظر قطعی داد.

معاون نظارت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بابیان اینکه اپراتورهای تلفن همراه صحت این موضوع را رد کرده‌اند گفت: چنانچه این موضوع صحت داشته باشد با اپراتورهای تلفن همراه برخورد خواهد شد.

داداش زاده تصریح کرد: موضوع ازنظر فنی در دست بررسی و پیگیری دقیق است و پس از تهیه گزارش، تصمیمات لازم اخذ می‌شود.

چندی پیش اخباری در سایت‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی باعث تشویش اذهان عمومی شد؛ در این خبر از اپلیکیشن‌هایی نام‌برده شد که توسط برخی اپراتور‌های تلفن همراه، پس از قرار دادن سیم‌کارت در درون‌گوشی مشترکان نصب می‌شود و تردیدهایی را مبنی بر ورود اپراتورها به بحث شنودهاي قانوني و غيرقانوني به وجود می‌آورد.

در این خبر یک کارشناس مدعی شده که همزمان با روشن شدن سیم‌کارت‌ در یک گوشی، نرم‌افزاری بدون اطلاع صاحب گوشی تحت عنوان «سیم تولکیت»، روی گوشی‌ مشترک نصب می‌شود که به طریق عمومی نیز قابل‌حذف کردن نیست؛ این نرم‌افزار قادر است تمامی فعالیت‌های گوشی را بدون اجازه صاحب گوشی شنود کند و پیام‌های داخل سیم‌کارت را بخواند و یا در هر زمان با دوربین کاربر عکس و فیلم بگیرد.

سیم تولکیت برنامه‌ای است که اپراتورها بر روی سیم‌کارت‌های خام نصب می‌کنند که پس از فعال شدن سیم‌کارت، از طریق این اپلیکیشن می‌توانند به کاربر پیام‌های اطلاع‌رسانی بدهند.

تازه ترین ها
قاچاق
1405/04/02 - 19:22- آسیا

قاچاق سیستم‌های استارلینک به ایران توسط رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد که سیستم‌های استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سوءاستفاده
1405/04/02 - 18:59- آسیب پذیری

سوءاستفاده از جام جهانی توسط مجرمان سایبری

مجرمان سایبری با استفاده از طرح‌های فیشینگ از هیاهوی جام جهانی سوءاستفاده می‌کنند.

ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.