about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نیروی زمینی ایالات‌متحده در حال آماده شدن برای همکاری با "جنگجویان سایبری" در واحدهای نظامی است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ مقامات دولتی متعهد شده‌اند که با پایبندی به قوانین کشور، توانایی‌های جنگ‌افزارهای تهاجمی سایبری خود را افزایش خواهند داد. به گفته مقامات آمریکایی، با یک پروتکل جدید، سربازان سایبری ارتش دوران شش ماه ای در واحدهای پیاده‌نظام سپری می‌کنند و برخلاف سربازان پیاده‌نظام، با استفاده از ابزار غیر متحرک کنترل میدان‌های نبرد را در اختیار خواهند گرفت.

رابرت رایان (Robert Ryan)، از مقامات ارشد نظامی آمریکایی گفت: «همه‌چیز نابود کردنی نیست. چگونه می‌توانم با استفاده از ابزار غیر جنبشی تأثیرگذار باشم؟ چگونه می‌توانم کنترل همه‌چیز را در اختیار داشته باشم؟» ویلیام هارتمن (William Hartman)، یکی از مقامات سایبری نیروی زمینی آمریکا نیز معتقد است که جنگجویان سایبری، عملیات را بر اساس نیازهای فرماندهان پیش می‌برند اما یک عملیات استاندارد شامل جمع‌آوری اطلاعات و عدم مخابره این اطلاعات به دشمنان است.

ریموند توماس (Raymond A. Thomas III)، رئیس فرماندهی عملیات ویژه ایالات‌متحده، اعلام کرد که عامل محدودکننده توانایی‌های جنگ سایبری ایالات‌متحده همچنان حول محور سیاست در چرخش است. وی در گفتگویی افزود: «برخلاف روسیه و چین، ایالات‌متحده کشوری قانون‌مند است و روند ما بر مبنای تائید عملیات سایبری با جزئیات کامل مشخص است. فرماندهان نیروی زمینی باید توانایی به‌کارگیری سایبری را در سطوح استراتژیکی و عملیاتی خود داشته باشند.»

مقامات ایالات‌متحده اظهار داشته‌اند که از زمان انتصاب نخستین ژنرال ارشد برای رهبری جنگ سایبری در سال 2010، پنتاگون جنگ سایبری را به‌عنوان جزء جدایی‌ناپذیر زرادخانه جنگی آمریكا در نظر گرفت. فرماندهی سایبری قبلاً بخشی از فرماندهی استراتژیک ایالات‌متحده بود، اما به دلیل اهمیت سایبری، در ماه اوت سال جاری، این فرماندهی مستقل شد. واشنگتن در ماه‌های اخیر، روسیه و چین را متهم به تهدید امنیت سایبری آمریکا کرده است. دان کوتز (Dan Coats)، مدیر اطلاعات ملی آمریکا نیز روسیه را به‌عنوان یک بازیگر بزرگ سایبری به تهدید امنیت سایبری کشورش متهم کرد.

بااین‌حال مسکو اعلام کرده است که به دنبال یک فضای سایبری غیرنظامی است. اندرو کروتشیک (Andrey Krutskikh)، یکی از مشاوران فناوری برتر ولادیمیر پوتین، گفت که جامعه بین‌المللی نباید با نظامی شدن فضای سایبری موافقت کند و باید برخی قوانین بین‌المللی را برای کنترل این فضا، تنظیم نماید. وی عنوان کرد: «وقتی بشریت از ماهیت وحشتناک سلاح‌های زیست‌محیطی آگاه شود، آن‌ها را ممنوع می‌کند. ما اکنون در همین موقعیت قرار داریم. نباید اشتباهات دوران اتمی را تکرار کنیم، زمانی که برای اولین بار خودمان را برای نابودی یکدیگر آماده کردیم و سپس خلع سلاح شدیم.»

به گزارش رویترز، گروهی از اعضای ناتو به دنبال توافق در مورد قوانین جدید جنگ سایبری هستند که استفاده از سلاح‌های تهاجمی سایبری را کاهش می‌دهد. ایالات‌متحده، بریتانیا، آلمان، نروژ، اسپانیا، دانمارک و هلند، کشورهایی هستند که تاکنون دستورالعمل‌های جدیدی مبنی بر گسترش استفاده از سلاح‌های سایبری ارائه داده‌اند.
 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.