about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت بازرگانی ایالات متحده بررسی‌های خود را در مورد وضعیت دسترسی به انواع تراشه تکمیل کرده که بر اساس آن کمبود این محصول تا نیمه دوم سال ۲۰۲۲ نیز ادامه می‌یابد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از زد دی نت، این وزارتخانه در سپتامبر ۲۰۲۱ درخواست دریافت اطلاعات برای جمع‌آوری داده‌ها در مورد کمبود مداوم تراشه در سطح جهانی را ارائه کرد و به تازگی نتایج یافته‌های خود را منتشر کرده است.

این نتایج برای افرادی که امیدوارند در شش ماه آینده شاهد کاهش کمبود باشند، خوب به نظر نمی‌رسد.

بر اساس پژوهش یادشده ترکیب عواملی همچون افزایش شدید تقاضای تراشه در جهان به علت تداوم دورکاری ناشی از شیوع ویروس کرونا و بیشتر شدن خرید انواع لپ تاپ، گوشی و غیره، تعطیلی موقت یا دائم برای کارخانه‌های تولید تراشه و آتش سوزی در آنها، توفان‌های زمستانی و کمبود گاز و دیگر انواع انرژی و نیز بازگشت مکرر همه‌گیری انواع مختلف ویروس کرونا باعث شده تا کمبود تراشه در جهان ادامه یابد.

متأسفانه، همه تحقیقات نشان می‌دهد که این عوامل حداقل تا نیمه دوم سال ۲۰۲۲، زمانی که برخی از سرمایه گذاری‌های اعلام شده قبلی در فضای تولید به نتیجه می‌رسند، ادامه خواهند داشت.

۱۵۰ پاسخ دهنده‌ای که از صنایع مختلف مرتبط در این گزارش مشارکت داشتند شامل «تقریباً همه تولیدکنندگان عمده نیمه هادی ها» و «شرکت‌هایی در چندین صنعت مصرف کننده» می‌شود. این مشارکت کنندگان داده‌هایی را به وزارت بازرگانی آمریکا ارائه کردند که نشان دهنده افزایش ۱۷ درصدی تقاضای تراشه بین سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ بوده و این روند به طور کامل ادامه یافته است.

با توجه به عدم جبران این افزایش تقاضا متوسط باقی ماندن تراشه‌های تولید شده در انبار کارخانه‌ها نیز از ۴۰ روز به تنها ۵ روز کاهش یافته است.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.